Rocket League PC, PS4, SW, XBOXONE

A Rocket League egyszerre sport- és versenyjáték, de abból is a jobbik fajta.
1617004800

A Forma 1 is beköszön a Rocket League-be

Hamarosan elrajtol a Rocket Leauge legújabb szezonja, amelynek részeként különféle NASCAR- és a Forma 1-tartalmak is várják majd a rajongókat. Csekkoljátok az első kedvcsinálót!
1613113200

Ezek voltak az Epic Spring Showcase bejelentései

Tegnap este tartotta meg az Epic Games Store az első Nintendo Directhez hasonló műsorát, a Spring Showcase pedig hozott is magával egy-két izgalmas bejelentést: lássuk, hogy mi fért a húszperces adásba!
1611943200

Limitált ideig NFL-játékmódot kap a Rocket League

Jövő héten kerül megrendezésre az aktuális Super Bowl, aminek az alkalmából egy hét erejéig az amerikai foci szabályaihoz igazodó játékmóddal bővül majd a Psyonix autósjátéka, a Rocket League.
1606921200

Rocket League - indul a második szezon

Napokon belül elstartol az immáron ingyenesen játszható Rocket League második szezonja, aminek az egyik legnagyobb újítása a személyre szabható gólhimnusz lesz, hogy így legyen még stílusosabb a pontszerzésünk visszanézése.
1605898800

Egyre több Xbox One-játék támogatja a 120 fps-t

A visszafelé kompatibilitásnak és az új Xboxok erejének hála szépen bővül azon előző generációs játékoknak a száma, amelyek immáron akár 120 fps-sel is futtathatók az új konzolokon. De mi a helyzet a PlayStation 5-tel?
1603652400

Tombol a halloween a videojátékokban

Jövő hét szombaton hivatalosan is beköszönt az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween, amit a különböző játékok is előszeretettel ünnepelnek meg. Ezekből igyekeztünk most egy csokorba szedni néhány példát.
1601020800

Rocket League - jót tett neki a free-to-play modell

Megtörtént a PC-s Rocket League korábban már beharangozott digitális költözködése, amitől először bár bedőltek a szerverek, úgy látszik, ez sem vette el a játékosok kedvét az autós focitól.
1600700400

Rocket League - indul az első szezon

A napokon belül ingyenessé váló Rocket League struktúrája komoly változtatásokon esik át. A nagy változások közepette elindul a játék szezonális rendszerének első felvonása - ezt részletezi a legújabb előzetes.
1600261200

Jövő héttől ingyenes a Rocket League

Már csak hét napot kell várni, hogy az elmúlt évek legsikeresebb kisautós focijátéka ingyenessé váljon. A váltás után kizárólag az Epic boltjában lehet beszerezni a játékot, de természetesen a már megvásárolt steames példányok nem vesznek el.
1599136200

Rocket League - PS Plus és Switch Online nélkül

A Psyonix úgy döntött, hogy ha már ingyenessé teszik a Rocket League-et, akkor az legyen teljesen ingyenes. Az új üzleti modellre váltó autófocis játékkal PlayStation Plus- vagy Switch Online-előfizetés nélkül is multizhatunk.