God of War (2018) PC, PS4, PS5

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.
1525870826

Brit toplista: továbbra is a God of War az élen

A megjelenését követő harmadik héten sem talált legyőzőre Kratos skandináv kitérője, igaz, a frissen megjelent, nagy visszatérő Donkey Kong Country: Tropical Freeze azért majdnem megszorongatta a spártai harcost.
1525420818

A legjobban fogyó PS4-exkluzív lett a God of War

Kratos skandináv kalandja nem csak kritikailag sikeres. A Sony bejelentette, hogy a God of War minden idők legjobban fogyó PlayStation 4-exkluzív címe lett, az első három nap eladásait figyelembe véve, még az Uncharted 4-et is lenyomta.
1525158037

További öt résszel is bővülhet még a God of War

Különleges kiadást kapott a Kotaku állandó podcastje, a Kotaku Splitscreen, aminek a vendége a legutóbbi God of Wart is rendező Cory Barlog volt. Sok mindenről szó esik a beszélgetés során, de a legérdekesebb rész mégis a sorozat jövőjét taglalja.
1525098620

Brit toplista: Kratos továbbra is az élen

A God of War trónja a második héten sem ingott meg az Egyesült Királyságban, ahogy a Far Cry 5-től sem tudták elvenni az ezüstérmet. A Nintendo papírkarton-kiegészítője, a Labo Variety Kit a harmadik helyen nyitott.
1524481223

Brit toplista: rekorder a God of War és a Yakuza 6

Kratos skandináv ámokfutása letaszította a trónról a Far Cry 5-öt, és a God of War lett a frencsájz történetének legjobban fogyó darabja a briteknél. A Sega is hasonló debütöt ért el a Yakuza 6: The Song of Life-fal.
1524466804

God of War - harci tippek és trükkök

A hétvégén sem maradt parlagon a PlayStation YouTube-csatornája, a készítők két oktatóvideót tettek közzé a God of Warról. Ha túl izzasztónak találod a szörnyekkel vívott harcot, érdemes megfontolni a tanácsokat!
1524312046

Ilyen lesz a God of War fotómódja

Habár tegnap jelent meg Kratos legújabb kalandja, egy fontos funkció kimaradt a God of Warból: a a fotómód, amivel bárki látványos screenshotokat készíthet a játékból. A funkció egy közelgő frissítéssel élesedik.
1524231023

God of War - az öröm könnyei

Az elmúlt napokat rendre a God of War uralta, joggal, hiszen a mai nap végre mindenki megvásárolhatja Kratos skandináv kitérőjét. A játék rendezője, Cory Barlog most megosztotta, mit érzett akkor, amikor meglátta az első pontszámokat.
1524204015

Végre megjelent a God of War

A visszaszámlálás véget ért, mától elérhető a boltokban a SIE Santa Monica legújabb játéka, a God of War. Ennek örömére belenézhetünk a cím első két órájába, és megleshetjük, hogyan festett a játék három évvel ezelőtt!
1524121241

God of War - terítéken az ellenfelek

Mindössze egyetlen nap választja el a rajongókat attól, hogy kezükbe vehessék a God of War legújabb epizódját, de a Sony addig sem akarja lelőni a hetek óta tomboló marketinggépezetet. Két új kulisszák mögötti videó is érkezett.