God of War (2018) PS4

Kratos pontot tett a görög mitológia végére, és a fagyos északra költözött.
Típus: Akció, TPS

E3 2017: Kratos senkit sem kímél

A tavalyi E3-on leleplezett, ezúttal a skandináv mitológiára építkező God of War is képviseltette magát a hajnali Sony-konferencián. Kaptunk egy hangulatos gameplay trailert, és körvonalazódik, hogy mikor jelenik meg a játék.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Sony konferenciáját!

A mai konferenciák sorát a Sony nyitja hajnalban. A későn fekvők vagy a korán kelők betekintést nyerhetnek a PlayStation közelgő játékfelhozatalába, tutira lesz Call of Duty, Days Gone, God of War és Destiny 2 is!

E3 2017: A Sony már bemelegít

A Sony már hangolódik a jövő hónapban esedékes idei E3-ra, a konzolgyártó ugyanis kiadott egy rövid teaser trailert, amiben felvezeti, mi mindenre számíthatnak majd a rajongók.

Most akkor mikor is jön a God of War?

Még mindig nem tudni, pontosan mikor is jelenik meg a tavalyi E3-on bemutatott új God of War, viszont az egyik portugál áruház szerint az idén, Kratos szinkronhangja szerint viszont csak jövőre.

Képeken a Sony Santa Monica törölt játéka

Elég sokat váratott magára a Sony Santa Monica első PS4-es játékának leleplezése, pedig az új God of War mellett egy sci-fi anyagon is dolgozott a csapat. Ebből szivárgott ki a minap néhány concept art.

Kiderült, hogy hívják Kratos fiát

Habár a készítők eddig gondosan figyeltek arra, hogy ne tudjuk meg Kratos fiának valódi nevét, az E3-as God of War-bemutató zenei anyagának leírásából elfelejtették kitörölni azt.

Jól áll az új God of War fejlesztése

Habár a PlayStation 4-exkluzív God of War-epizódhoz még mindig nem kaptunk megjelenési dátumot, ráadásul a játék a PlayStation Experience-en sem képviseltette magát, a direktor szerint nem kell aggódnunk.

PlayStation Experience - kimarad az új God of War

Az idei E3-on mutatták be az új God of War-játékot, sajnos azonban nagy eséllyel idén már nem láthatjuk a várva-várt címet. Cory Barlog, a játék direktora elárulta, hogy nem lesz kint a munkájuk a PlayStation Experience-en.

God of War - nézd meg a demót kommentárral is!

Az új God of War az idei E3 egyik legnagyobb bejelentése volt, és szerencsére a demó láttán is elégedetten csettinthettünk. Most érdemes megnézni újra, annál is inkább, mert épp a Sony Santa Monica fejlesztői kommentálják a látottakat.

Ki valójában Kratos fia?

Egy hete mutatkozott be az új God of War, a rajongók pedig ízekre szedték a bemutatkozó trailert. Észre is vettek benne pár apró eldugott részletet, és érdekes találgatások folynak arról, hogy ki valójában Kratos fia.