LEGO Marvel’s Avengers 3DS, Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, WIIU, X360, XBOXONE

A Bosszúállók is megkapta a saját LEGO-játékát.

Összeolvad a WarnerMedia és a Discovery

Az AT&T bejelentette, hogy átadja a WarnerMediát a Discovery Inc.-nek, amelyek új céggé olvadnak össze. A két cég így kívánja felvenni a versenyt az olyan streamingszolgáltatásokkal, mint a Disney+ vagy a Netflix.

Mozizz a Bosszúállók: Végjáték rendezőivel!

A vírus által kialakult helyzet egy egészen különös trendet szült, az úgynevezett "live-tweet rewatchot". Ma este a Bosszúállók: Végjáték is egy ilyen eseményt kap, így a Russo-testvérekkel nézhetjük együtt újra a filmet.

Brit toplista: továbbra is élen a The Division

A Ubisoftnak bőven van oka az örömre, hiszen harmadik hete, hogy nem talált legyőzőre a The Division, és a Far Cry Primal is új erőre kapott. Annak viszont már kevésbé örülhet, hogy a TrackMania Turbo nem igazán találta meg célközönségét.

Brit toplista: rekordot döntött a The Division

A Ubisoft bonthatja a pezsgőt, elvégre a The Division 11 éves rekordot döntött meg: az Egyesült Királyság legnagyobb nyitányát produkálta, már ami az év első három hónapjának eladási adatait illeti.

Brit toplista: mindenki ősember akar lenni

Nem talált legyőzőre a Far Cry-sorozat kőkorszaki epizódja, a Far Cry Primal, a múlt heti második helyezett Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 viszont ezúttal csak a bronzéremig jutott.

Brit toplista: másodikként nyitott a Street Fighter V

Múlt héten jelent meg a Street Fighter-sorozat folytatása, mely bár a dobogón nyitott, egy ekkora címtől mégis mindenki azt várta volna, hogy a feje tetejére állítja az eladásokat.

LEGO Marvel's Avengers teszt

A 2013-as LEGO Marvel Super Heroes után újra a Marvel-képregények hősei kapják a főszerepet a Traveller's Tales játékában. A kitalált történet helyett ezúttal a Bosszúállók-, Vasember-, Thor- és Amerika Kapitány-filmek adják a körítést.

Brit toplista: újra a legjobb tízben a Fallout 4

Az új Naruto hiába csípte meg a bronzérmet egy hete, ezúttal még a legjobb tízbe sem tudta beverekedni magát, a FIFA 16 visszavette a helyét. A Call of Duty: Black Ops 3 továbbra sem talált legyőzőre.

Amerikai toplista: még mindig csak a Call of Duty

Megérkezett az NPD Group összesítése az amerikai játékpiac januári teljesítményéről. Ami azt illeti, nagy meglepetések nem történtek, játékfronton a Call of Duty, konzoleladások terén pedig a PS4 nyert.

Brit toplista: a Naruto a harmadik

A múlt héten ugyan több újoncunk is volt, de csak egyikük tudta beverekedni magát a brit játékeladási toplista élbolyába. A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 a harmadik helyen nyitott.