Oxenfree PC

Az egykori Telltale-tagok új stúdiójának kalandjátéka tinikkel a főszerepben.

Jövőre csúszik az Oxenfree II

Még tart az idei év, ami szükségszerűen azt jelenti, hogy lesznek még játékok, amelyeknek a megjelenését jövőre halasztják. Így járt az Oxenfree folytatása is.

Nagyon kevesen játszanak a Netflix mobiljátékaival

A Netflix páros lábbal gázolt bele a mobiljátékok iparágába, a kezdeményezés azonban egyelőre nem tűnik gyümölcsözőnek. Az előfizetők alig egy százaléka próbálta ki a szolgáltatáshoz járó játékokat.

Netflix: nem kezdünk játékstúdiók felvásárlásába

A Netflix vezetősége egy befektetőknek tartott előadáson leszögezte, nem tervezik, hogy a Night School Studio felvásárlása után ész nélkül neki állnak újabb és újabb stúdiókat bekebelezni.

A Netflixhez igazolt az Oxenfree-csapat

A videojátékok világa felé kacsingató Netflix egy nagyszerű indie csapatra vetette ki a hálóját. Az Oxenfree és az Afterparty által ismert Night School Studio mától a streamingszolgáltató alatt húzza az igát.

Az első részt támadják az Oxenfree 2 gonosz erői

Az Oxenfree 2: Lost Signals titokzatos gonosz erői olyan hatalmasak, hogy már beásták magukat az első játék kódjába is, különös rádiójelekként manifesztálódva. Reméljük, ez azt jelenti, hogy nincs már messze a premier!

Tölthető az Epic Store következő ingyenes játéka

Az Epic Games minden második héten ingyenessé teszi az Epic Games Store kínálatának egyik játékát, hogy ezzel ünnepelje meg az üzlet első tizenkét hónapját. Megérkezett a következő ajándék!

Felsorakoznak az Xbox Game Pass márciusi játékai

A hétvégi teasert követően az imént kiderült, hogy mely játékokkal bővül márciusban az Xbox Game Pass szolgáltatás felhozatala. Érkezik a Sea of Thieves és a Rise of the Tomb Raider is.

Ingyenesen tölthető az Oxenfree

Ugye nem gondoltátok, hogy épp ezen a szép szerdai napon maradtok ingyenes játék nélkül? Ezúttal a GOG akciózik, amely a téli leárazásai apropóján ingyenessé tette az Oxenfree-t.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg kihevertétek a szeptembert, mert ha lehet, az október még durvább játékmegjelenéseket ígér! A héten az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, holnap érkezik a Forza Motorsport 7!

Ekkor érkezik Switch-re az Oxenfree

A napokban újra lehetett hallani a misztikus kalandjáték, az Oxenfree Nintendo Switch-portjáról. A Night School Studio elárulta, hogy pontosan mikor jelenik meg a cím a Nintendo konzolján.