Kiszivárgott fotókon az Assassin's Creed-film

  • Írta: zoenn
  • 2015. december 11.
  • Cooltúra
Link másolása
Néhány forgatási fotó szivárgott ki nemrégiben az Assassin's Creed-filmről. Ezeken jól kivehetőek a helyszínek, és a főszereplő, Michael Fassbender ütős jelmeze is. Az biztos, hogy megéri rá várni.

Noha már korábban is láttunk képeket a forgatás helyszínéről, a mostani felhozatal a legrészletesebb, lévén magát a főszereplőt, Michael Fassbendert és jelmezét is megcsodálhatjuk rajta. A fotók a francia Skript magazin Facebook-oldalára kerültek fel.

 

Az Assassin's Creed-filmre már csak azért is érdemes várni, mert az a Justin Kurzel rendezi, aki már a Macbeth-tel bizonyította rátermettségét. Fassbender két hőst alakít benne: egyrészt Callum Lynchet a jelenkorban, és saját ősét, a 15. századi orgyilkost Aguilart.

A további szerepekben Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson és Michael Kenneth Williams látható.

A film a Ubisoft Motion Pictures, a New Regency és a 20th Century Fox produkciójában készül, 2016. december 21-én kerül a mozikba, egy héttel a Star Wars: Rogue One bemutatója után.

18.
18.
#15: Nos ezzel kicsit elkéstem, de szerintem meg Callum igenis megfeleltethető Desmondnak. Mint ahogy fel is hoztam példának, a PoP esetében is fogták az eredeti szereplőket és átnevezték, esetleg picit bővítették. Kétlem, hogy az AC3 után játszódna a sztori, az túl sok infó lenne az egyszeri nézőnek. Ez egy alternatív AC1 lesz, az eredeti assassin - templar szembenállással, Animus-os scifivel megfűszerezve.
17.
17.
Vito01Zoli
#15: Fene se tudja. Lehet ebből is csak egy felszìnes maszlag lesz mint amit az ubi csinàlt az AC-ből. A làtvàny pazar, tartalom meg szinte semmi.

A Syndicate-et kijàtszottam. Kb 36%-ig mèg ùgy gondoltam naaa kicsit mintha èszhez tèrtek volna de aztàn lapos, elnagyolt, összecsapottà vàlt a törtènet. Pedig tènyleg az elejèn mèg nèmi fantàziàt is vèltem felfedezni, de àllìtom ha egy 6èves gyerek kezèbe adnàd ezt a jàtèkot, 10perc jàtszàs utàn különbb törtènetet mesèlne hozzà mint amit az ubi valaha is tudni fog. Pedig tènyleg sajnàlom mert az egyik kedvencem az AC (volt?!?)
16.
16.
shatterhand
#13: PoP film szerintem az egyik legjobb játékfeldolgozás lett. (mondjuk nekem az első silent hill film is bejött)
Pár rész talán túl modern lett (az elején pl ahogy kommandózva mennek a nyílpuskával), de szórakosztató, könnyed popcorn kategória.
15.
15.
patka21991
#14: AC3-ról nekem a Hazafi című film jut eszembe. Connor és Mel Gibson Tomahawkkos harcmodora pedig még hasonlít is egymásra. :)

#13 Én nem tudom mire gondolsz. Callum nem Desmond, nemis volt soha az. Szerintem a sztori az AC3 történései után fog játszódni.
14.
14.
Vito01Zoli
Gőzöm sincs mièrt de nekem ezt a pàr kèpet megnèzve a Black Flag jutott eszembe, erről mint film pedig a Karib tenger kalòzai.
13.
13.
És amit még kifelejtettem: szerintem a PoP film abszolút fogyasztható volt. Nyilván nem lett remekmű, lehetett volna még azt fokozni, de én nem tudok panaszkodni, egynek simán elment.

Amit már kevésbé értek, hogy ugyan miért kell a neveket állandóan megváltoztatni. A Farah-val mi gond volt mégis, hogy Tamina legyen belőle? Vagy most, a Callum jobban cseng a Desmond-nál, vagy mi? (Kétlem..)
12.
12.
#11: Egyetértek, ugyanakkor a második rész szerintem így is jobb volt. Altair után Ezio sokkal emberközelibb lett, így összességében sokkal befogadhatóbbá vált az egész. (Sőt, a Revelationsben végül inkább Altair karakterét is kibontották, és az valami eszméletlen jó lett.) Még Desmondnak is sikerült golyókat növesztenie. És emellett a templomosok ugyanúgy fenyegetésnek számítottak, a múltban és a jelenben is jelentős számbeli fölénnyel rendelkeztek. Plusz a lassan adagolt, de állandóan jelenlévő mindfuck ami a végén cliffhangerben teljesedik ki... Hatalmas. Szóval a lényeg az, hogy amíg az első vagy a második rész mintájára alapozva (esetleg a kettő között) célozzák meg a hangulatot - és el is találják-, addig szerintem nem kell félni.
11.
11.
TheOneWhoKnocks
Én valami nyomasztó hangulatú filmben bízom. Szerintem az első AC játék hangulata volt a legjobb. Ott még igazi fenyegetésnek éreztük a templomosokat, a főhős kegyetlen volt, és igazán profi, a jelenkori jelenetektől meg a hideg futkosott a hátamon, nagyon para és rejtélyes volt. Persze lehet belőle egy sima kalandfilmet is csinálni egy sablonos bosszúsztorival meg egy nagyon laza főhőssel, aki lassítva ugrál a háztetők között. A rajongók biztos erre vágynak, de én csalódott lennék.
8.
8.
patka21991
Én bízom benne, hogy jó kis történetet írtak a film alá. Ha ez meg van, akkor a jó rendező és jó színészek mellé csak jó film születik. És azt is remélem, hogy egy esetleges folytatás már nem alacsony költségvetésű film lesz.
5.
5.
_NMI_
#3: Alapvetően nem, de a szerepet ő vállalta el. Talán ha játszott volna a SoT-tal vagy a WW-vel és elolvassa a forgatókönyvet is, elhajtotta volna a búsba a castingosokat :)
3.
3.
drat576
#2: Pedig nem az ő hibája volt.
2.
2.
_NMI_
Van egy olyan érzésem, hogy ez is olyan elbaszott film lesz, mint a Prince of Persia. Gyllenhaal-nak azt nem bocsátom meg :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...