AC Chronicles - 2016 elején jön a többi rész

  • Írta: Shifty
  • 2015. december 9.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft nem feledkezett meg az Assassin's Creed Chronicles-trilógiáról, így az idén áprilisban megjelent első rész után jövő év elején végre befut a másik két, Indiában és Oroszországban játszódó rész is.

A Ubisoft nem feledkezett meg az eredetileg háromrészesre tervezett Assassin's Creed: Chroniclesről, így az áprilisban megjelent, általunk is tesztelt, Kínában játszódó első rész után végre kiderült, mikor jelenik meg a maradék két rész.

A hivatalos közlemény szerint először az Assassin's Creed Chronicles Indiában játszódó része jelenik meg, mégpedig január 12-én. Ezt követi majd az orosz küldetés, ami február 9-től lesz tölthető. Mindkét epizód PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra lesz elérhető.

Emellett az is biztossá vált, hogy kapunk egybecsomagolt változatot is a játékból, ami szintén február 9-én kerül boltokba. Az Assassin's Creed Chronicles Trilogy Pack viszont nem csak a fent felsorolt három platformra, de PlayStation Vitára is meg fog jelenni, április 5-én.

A trilógia második epizódja 1841-be kalauzol el minket, abba az időbe, amikor a Brit Kelet-indiai Társaság véres harcot vívott a Sikh Birodalommal. Mi Arbaaz Mirt alakítjuk majd, aki ennek a konfliktusnak a kellős közepén fedezi fel, hogy egy templomos mester egy rejtélyes tárggyal tért vissza az országba. A mi feladatunk lesz, hogy azt visszaszerezzük, miközben barátaink és szerelmünk élete a tét.


A lezáró rész, az Assassin's Creed Chronicles: Russia 1918-ban játszódik, amikor Nikolai Orelov az asszaszinok rendjének megbízásából teljesít egy utolsó küldetést. Feladata, hogy behatoljon abba a házba, ahol a bolsevikok fogva tartják a cár családját, majd ellopjon egy ősi ereklyét.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...