LEGO Dimensions PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Warner Bros. és a LEGO betör a Skylanders és a Disney Infinity piacára.
Típus: Akció, Platform

Scooby Doo-traileren a LEGO Dimensions

Sokan emlékszünk még a gyerekkorunkból Scooby Doo-ra és barátaira, akik a Rejtély Rt. berkein belül oldottak meg rengeteg félelmetes ügyet. Nos, a LEGO Dimensionsben újra találkozhatunk velük.

Történetmesélős trailert kapott a LEGO Dimensions

A LEGO univerzumain átívelő, epikus kalandot ígér a LEGO Dimensions, amelyben a különböző világok hőseinek a galaxis feletti hatalomra szomjazó Lord Vortechet kell majd legyőzniük. Itt a sztoritrailer!

LEGO Dimensions - Doctor Who a spájzban

A Ki vagy, Doki? című sorozat pályái és szereplői is benne lesznek a LEGO Dimensionsben, erősítette meg a Warner Bros. Ráadásul a főszereplő, Peter Capaldi szinkronszínészként is közreműködik majd.

E3 2015: LEGO Dimensions - Star Wars nélkül

Hiába szoros a LEGO és a Star Wars márka kapcsolata, azért a jó viszonynak is van határa: a Disney már most leszögezte, hogy az ő brandjei egészen biztosan kimaradnak a LEGO Dimensionsből.

E3 2015: LEGO Dimensions - videón a Portal-pálya

Mint arról már hallhattatok, a különböző univerzumokat mixelő "LEGO Skylanders" egyik dimenziója a Valve játékára épül. A YouTube E3-as műsorában mutatkozott be a LEGO Dimensions Portal-pályája.

Friss traileren a LEGO Dimensions

A LEGO Dimensions annyiban lesz több más LEGO-címeknél, hogy a valóságban összerakott építményeinket életre kelthetjük a játékban is. A legújabb előzetes szépen bemutatja ezt a hangzatos fícsört.

Minecraft ihlette LEGO-játék készül?

Egy kiszivárgott hirdetés szerint a TT Games csapata ezúttal nem egy ismert brand alapján készít LEGO-játékot. A LEGO Worlds sokkal inkább egy Minecraft-szerű alkotás lesz, amiben teljesen szabad kezet kap majd a játékos.

LEGO Dimensions-trailer Christopher Lloyddal

A Vissza a jövőbe-trilógia rajongói örülhetnek, hiszen a Warner Bros. Christopher Lloydot kérte fel a LEGO Dimensions népszerűsítésére. A színész ezúttal is a filmekből ismerős tudós, Doc bőrébe bújuk.

LEGO Dimensions - tényleg lesz Portal-szett

Egy, a LEGO által közzétett építési útmutató erősítette meg a korábbi pletykákat és találgatásokat, miszerint a LEGO-féle Skylanders, a LEGO Dimensions Portal-kiegészítőt is kaphat a jövőben.

Így tér vissza a Portal

Nem, sajnos a sorozat folytatásáról még mindig nincs hír (elvégre Gabe Newell nem ismeri a hármas számot!), érdekesség viszont, hogy a közeljövőben két másik címben is vendégszerepelhet a Valve játéka.