South Park: The Fractured but Whole PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott a South Park: The Stick of Truth.

Fingóversennyel promózzák az új South Parkot

Ubisofték túltolták egy picit a bélgázbiciklit, a Nosulus Rift után most fingóversennyel népszerűsítik az új South Parkot. A legjobb szellentést produkáló versenyző maga is szerepelhet a játékban - és nyilván nem szinkronhangként.

Elkészült az új South Park-játék, itt az új trailer

Régóta várunk már a South Park: The Fractured but Whole-ra, amely végre aranylemezre került, így már semmi sem veszélyezteti az októberi premiert. A legfrissebb előzetes Kanye West játékából csinál viccet.

Bőrszínünktől függ a nehézség az új South Parkban

A Ubisoft gőzerővel készülődik a South Park: The Fractured but Whole megjelenésére. Lerántották a leplet egy érdekes funkcióról, plusz két új trailert is közzétettek, melyekben a frakciókat ismerhetjük meg.

GC 2017: Kilenc perc az új South Park-játékkal

Ezúttal a Ubisoft illetékesei mesélnek egy sort a South Park: The Fractured but Whole-ról az RPG legújabb gameplay bemutatójában. Kevesebb, mint két hónap van hátra a megjelenésig, így amit látunk, azt vehetjük készpénznek.

South Park: The Fractured but Whole gépigény

Többszöri halasztás után október közepén végre tényleg boltokba kerül a South Park-játék folytatása, a South Park: The Fractured but Whole, aminek a PC-s változatához most megérkezett a pontos rendszerkövetelmény is.

E3 2017: A harmadik galériafrissítés

Ma tömve vagyunk a Nintendo címeivel: Super Mario Odyssey, Kirby, Fire Emblem Warriors - válogathattok! Azért becsúszott egy raklapnyi 4K felbontású PC-s Destiny 2-kép, és jutott pár szaftos South Park-screenshot is.

E3 2017: South Park - irány a sztriptízklub

A Ubisoft konferenciáján mindössze egy trailer erejéig képviseltette magát a sok-sok halasztást megélt új South Park-kaland. Az expón természetesen van kipróbálható változat is, amit most közelebbről is bevizsgálhattok.

E3 2017: Expós traileren az új South Park-játék

A South Park: The Fractured but Whole-t sem mutogatta sokáig a Ubisoft, de egy expós trailer azért a bogyókáknak is jutott. Epikus szuperhőscsata várható, az Új Srác feladata lesz, hogy megmentse South Parkot.

E3 2017: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Mindjárt elrajtol a Ubisoft E3-as konferenciája, amit ezúttal is egy liveblog kíséretében izgulunk vagy ununk végig. Reméljük, nem az utóbbi valósul meg, már csak azért sem, mert a francia kiadó remek játékokat hoz magával.

E3 2017: Itt nézheted vissza a Ubisoft-konferenciát!

A konferenciák sorát hamarosan, este 10 órakor a Ubisoft folytatja majd, amit nemcsak élőben követhetsz, de liveblog formájában is velünk tarthatsz. És mit várunk? Sok-sok jó játékot!