South Park: The Fractured but Whole PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott a South Park: The Stick of Truth.

14 év után új logót kapott a Ubisoft

A francia kiadó egy új logóval vág neki a következő E3-nak, így a közelgő Far Cry-, Assassin's Creed- és Tom Clancy-játékok elején már egy frissített emblémával találkozhatunk. Nincs drasztikus változás azért.

Októberben jelenik meg az új South Park-játék

A Ubisoft megerősítette, hogy a korábban már kétszer is elhalasztott South Park: The Fractured but Whole újabb megjelenési dátumot kapott, amit reményeink szerint már tud is tartani a kiadó.

Egy éven belül jön a Far Cry 5 és a The Crew 2

A Ubisoft nem várt az idei E3-ig, a francia kiadó ugyanis a hivatalos Twitter-csatornákon erősítette meg, hogy tényleg jön az új Assassin's Creed, ráadásul egy éven belül a The Crew és a Far Cry is folytatást kap.

Telltale-veteránokkal erősíti csapatát a Ubisoft

Telltale-es fejlesztőkkel bővítette a South Park-játékon dolgozó San Franciscó-i csapatát a Ubisoft. Az új csapattagok olyan címeken dolgoztak előtte, mint a The Walking Dead vagy a Tales from the Borderlands.

Csúszik a South Park: The Fractured but Whole

A Ubisoft tájékoztatása szerint ismét csúszik az új South Park-játék megjelenése. A legújabb tervek szerint a The Fractured but Whole a kiadó következő pénzügyi esztendőjében jelenik majd meg.

Húsz cím, amivel játszanod kell 2017-ben

A szokásosnál lassabban indult be az év, hamarosan azonban kezdetét veszi a kiadók és fejlesztők szőnyegbombázása. Összeszedtünk húsz játékot, amivel játszanod kell 2017-ben!

South Park és Mass Effect - kiszivárgott dátumok

A Microsoftnak köszönhetően kiszivárgott két eredetileg is tavaszra ígért játék megjelenési dátuma. A Mass Effect: Andromeda márciusi debütálása régóta nyílt titok, de most az új South Parkról is kiderült, mikor érkezik.

South Park - a mosómedve összeesküvés

Cartman és csapata ezúttal szuperhősöknek öltözve igyekeznek megvédeni South Parkot. Lesz is dolguk, egy macska eltűnése ugyanis alaposan felborzolja a kedélyeket.

Netflix-sorozat készülhet egy Ubisoft-játékból?

Maga a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot erősítette meg, hogy a cég tárgyalásokat folytat a Netflixszel. Minden jel szerint a Ubisoft egyik sikercíméből TV-sorozat készülhet a jövőben.

Csak jövőre jelenik meg az új South Park-játék

Már az első rész is rengeteget csúszott, így aztán nem lepődtünk meg túlzottan azon, hogy a South Park: The Fractured but Whole is késni fog - ráadásul nem is keveset. A Ubisoft meg akar felelni a rajongók magas elvárásainak.