South Park: The Fractured but Whole PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott a South Park: The Stick of Truth.

GC 2016: Nézzünk bele az új South Park elejébe!

A South Park: The Fractured but Whole sem hiányozhat a Gamescomról, ezúttal a játék első tizenöt percét vehetitek szemügyre. Bónusztartalom: a GameSpot csapata kipróbálta a Nosulus Riftet, kis híján hányás lett a vége.

Fingmaszkkal reklámozza a South Parkot a Ubisoft

A Ubisoftnál úgy döntöttek, nem elég nekünk, hogy szellentéssel tizedelhetjük az ellenfeleinket a South Park-szerepjátékokban, kellene valamilyen kiegészítő, amivel érezhetjük is mindezt. Íme, a Nosulus Rift.

Így készül a South Park: The Fractured but Whole

Hétperces fejlesztői naplót kapott a decemberben megjelenő South Park-játék, melyben Trey Parker, Matt Stone és a Ubisoft csapata mesél a munkálatokról és arról, hogyan gondolták tovább a The Stick of Truth koncepcióját.

Lány karaktered is lehet az új South Park-játékban

A The Stick of Truthban még nem volt lehetőségünk lány karaktert választani, de a The Fractured But Whole tartalmazni fogja ezt az opciót. A hírt maga Matt Stone, a South Park atyja erősítette meg.

E3 2016: A harmadik galériafrissítés

Úgy záporoznak felénk a képek az idei expóról, hogy elő kellett vennünk az esernyőt - sebaj, összeszedtük mindet! A mai szórásba többek közt a CoD: Infinite Warfare, a Ubisoft friss üdvöskéi, a Gran Turismo Sport és az új Zelda került be.

E3 2016: Megvan az új South Park-játék dátuma

Még idén játszhatunk a South Park: The Fractured But Whole-lal - tudtuk meg a Ubisoft konferenciáján. A szerepjáték az elődje által lefektetett alapokra építkezik, és legalább annyira vicces is.

E3 2016: Ubisoft-konferencia - LIVEBLOG

Alig tíz perc múlva kezdetét veszi a Ubisoft konferenciája is, ahol reményeink szerint nem csak a már bemutatott játékok, de teljesen új, eddig ismeretlen címek is előkerülnek. Talán kapunk egy Beyond Good and Evil-folytatást is.

E3 2016: Az új Watch Dogs és South Park is ott lesz

A tegnapi találgatások után a Ubisoft formálisan is megerősítette, hogy ott lesz E3-as konferenciáján a Watch Dogs 2. A kiadó persze más játékokkal is készül, így az új South Park és az új Ghost Recon is szerepel a listán.

Várakozáson felül teljesített a Ubisoft

A francia kiadó is közzétette a 2016-ös pénzügyi évre vonatkozó jelentését, és ugyan az eladásai némileg visszaestek, így is a vártnál jobb eredménnyel zárt a Ubisoft. A The Divisionnek 9,5 millió regisztrált felhasználója van.

A Ubisoft és az Activision számokban

Habár a legfontosabb kapcsolódó bejelentéseket már ismertettük veletek, még adósak vagyunk a Ubisoft és az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéseivel. Nézzük, hogyan muzsikált a két cég az elmúlt hónapokban!