South Park: The Fractured but Whole PC, PS4, XBOXONE

Folytatást kapott a South Park: The Stick of Truth.
1513868448

Kihirdették a Steam Awards 2017 jelöltjeit

A Valve idén is megtartja a Steam Awardsot, aminek nyerteseit maguk a játékosok szavazhatják meg, méghozzá egészen elborult kategóriákban. A mostani jelöltek listáját odabent találjátok meg.
1511168400

Amerikai toplista: októberben is a Switch győzött

Újabb remek hónapot zárt a Nintendo az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint. A kiotóiak szállították a két legkeresettebb konzolt októberben, és a Super Mario Odyssey is remek rajtot vett.
1509461700

South Park: The Fractured but Whole teszt

Ericnek nagyra törő tervei vannak. Meg szeretné filmesíteni a Mosómedvét, aztán akar még Netflix-sorozatot, akciófigurákat, rajzfilmet, előzményfilmet, meg önálló epizódot minden barátnak. És ezt komolyan is gondolja.
1508866500

Próbaverziót kapott az új South Park-játék

Elképesztően sűrű októberünk van, nem meglepő, ha a South Park: The Fractured but Whole már nem fért bele a büdzsédbe, és későbbre tartogatod a beszerzését. Jó hír, hogy egy próbaverzió jóvoltából legalább futhatsz vele egy kört!
1508770800

Brit toplista: élre tört a Gran Turismo Sport

Egészen nagy változások történtek a brit játékeladási toplistán az elmúlt héten. Kezdjük rögtön a legfontosabbal, miután a Gran Turismo Sport átvette a vezetést. Kérdés, hogy meddig tartja meg azt?
1508335200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár megkéstünk vele egy kicsit, természetesen nem felejtettük el a hét játékmegjelenéseit és filmpremierjeit összegző listánkat! Ezúttal is sűrű napoknak nézünk elébe, még egy coloradói kisvárosba is ellátogatunk...
1508230844

Elszabadult a South Park: The Fractured But Whole

Az új South Park-játék olyan, mint a szellentés: nem lehet a végtelenségig visszatartani. És most, végre elszabadult a The Fractured But Whole, ennek örömére két launch trailerrel jelentkezett a Ubisoft.
1508166000

South Park: The Fractured but Whole - nagyot szólt

Holnap mindenki számára elérhetővé válik a Ubisoft új South Park-játéka, így természetesen már be is futottak az első értékelések és gameplay felvételek a játékból. Hírünkben mindet megtaláljátok!
1507915822

Szezonbérlettel érkezik az új South Park-játék

A Ubisoft megerősítette, hogy a hamarosan megjelenő South Park: The Fractured but Whole-hoz is lesz szezonbérlet, ami többek között két történetközpontú bővítménnyel egészíti majd ki az alapjátékot.
1507788033

Az új South Park-epizód a játékkal foglalkozik

A TV-sorozat eheti epizódja lényegében a South Park: The Fractured But Whole előzményének tekinthető, amiben Cartmanék ezúttal szuperhősöst játszanak. Még a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg is feltűnik benne.