Divinity: Original Sin II PC

A méltán népszerű RPG folytatása.

Divinity: Original Sin II - augusztusban konzolokra is

A tavalyi esztendő egyik legjobban sikerült szerepjátékát köszönthettük a Divinity: Original Sin II személyében, de akkor csak PC-n lehetett kipróbálni a játékot. Idáig, a Bandai Namco Entertainment ugyanis konzolokra is elhozza a játékot.

Divinity: Original Sin II teszt

A Divinity-széria új tagja nemcsak univerzumon belül szólt nagyot, egyenesen a műfaj meghatározó szereplőjévé vált. Mi is szerettük: megkésett élménybeszámolónkat olvashatjátok!

Divinity: Original Sin 2 - megvan az egymillió

A szeptemberi premierjét követően már át is lépte a félmillió eladott példányt a Divinity: Original Sin 2. November végére a következő mérföldkövet is elérte a játék, hiszen már több mint egymillióan vásárolták meg.

Félmillió példánynál jár a Divinity: Original Sin 2

Alig négy napja élesedett a Divinity: Original Sin 2 végleges változata, a fejlesztők máris átlépték a félmillió eladott példányt. Oké, ennek a fele már az Early Access-időszakban összejött, de a tempó még így is szédületes a fejlesztők szerint.

Divinity: Original Sin 2 - tegnap megjelent, és tarolt

A Larian Studios végre befejezte a Divinity: Original Sin 2 fejlesztését, és ezzel együtt tegnap kilépett az Early Access-fázisból a játék. Nem mellesleg letaszította a PUBG-t a Steam eladási listájának trónjáról.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Az őszi lendület a következő napokban sem hagy alább, majd' minden platformra érkezik valamilyen fontosabb cím, emellett pedig beindult a sportjátékok szezonja is.

Kedvcsinálón a Divinity: Original Sin 2

Vészesen közel a Divinity: Original Sin 2 megjelenése, úgyhogy a fejlesztők időszerűnek látták, hogy újabb kedvcsinálókkal bombázzák a játékosokat. A most következő trailer a végleges artdizájnba is betekintést nyújt.

Szeptemberben jön a Divinity: Original Sin 2

A sikeres Kickstarter-kalapozás után eredetileg 2016-ban szerették volna piacra dobni a Divinity: Original Sin második részét, de a Larian Studios végül eltolta a premiert, egészen most szeptemberig.

Ilyen lesz az idézés a Divinity: Original Sin 2-ben

Még a Kickstarter-kampány során a Larian Studios megszavaztatta a rajongókkal, hogy melyek azok a képességek, amiket szívesen viszontlátnának a Divinity: Original Sin 2-ben. Az idézés és a polimorf iskola nyert.

Divinity: Original Sin 2 - szeptembertől kipróbálható

A Larian Studios megerősítette, hogy szeptembertől csatlakozik a Steam Early Access programhoz a kezdetben Kickstarter-kampányon keresztül finanszírozott Divinity: Original Sin 2.