Divinity: Original Sin II PC

A méltán népszerű RPG folytatása.
1622718900

Újabb fejlesztőcsapattal bővült a Larian Studios

Olyan jól sikerült a közös munka a Divnity: Original Sin II Switchre költöztetése közben, hogy a Larian Studios és a barcelonai BlitWorks úgy döntött, a jövőben együtt folytatják a pályafutásukat.
1621519200

iPadekre is megjelent a Divinity: Original Sin II

A Nintendo Switch mellett újabb hordozható eszközre látogatott el a Larian Studios zseniális RPG-je, a Divinity: Original Sin II, amit ráadásul teljes pompájában, mindenféle kompromisszum nélkül sikerült elérnie a belgáknak.
1592218800

Mit hozott a Guerrilla Collective második napja?

Tegnap este lement a Guerrilla Collective fesztiváljának második adása, összeszedtük egy hírbe, hogy mely címek kerültek elő a durván kétórás műsor folyamán. Lássuk a felhozatalt!
1589446800

Hamarosan újra hallunk a Divinity-játékok felől?

Úgy tűnik, hogy a belga Larian a Baldur's Gate III munkálatai mellett nem feledkezett meg a másik nagy címükről, a Divinity: Original Sinről sem, legalábbis egy nemrég felbukkant tweet erről árulkodik.
1574600400

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!
1567681201

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.
1552071600

Divinity: Original Sin 2 - jönnek az ajándékdobozok

Ne ijedjünk meg, nem loot boxokkal bővül az utóbbi évek egyik legnagyszerűbb szerepjátéka! A Larian Studios csapata csupán ajándékcsomagokként nevezi azokat az ingyenes tartalmi frissítéseket, amelyeket az év folyamán kapunk tőlük.
1535446800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Masszív játékáradattal zárul az augusztus, több fontos megjelenést is tartogattak a hónap végére a kiadók és fejlesztőcsapatok. A kooperatív lövöldözés és a foci szerelmesei is találnak majd a fogukra való játékot.
1534687217

Friss előzetesen a konzolos Divinity: Original Sin II

A hónap végén jelenik meg konzolokra a Divinity: Original Sin II definitív kiadása, amiben az irányítás mellett a kezelőfelület is át lett szabva. Emellett kapunk kétfős osztott képernyős és négyfős online kooperatív módot is.
1528740421

E3 2018: Divinity: Original Sin II - a definitív dátum

Végre napra pontos dátumot kapott a Divinity: Original Sin II - Definitive Edition, amely már konzolokra is ellátogat. A Larian Studios rengeteg változtatást és hibajavítást hajtott végre az RPG-monstrumon.