Divinity: Original Sin II PC

A méltán népszerű RPG folytatása.

Chris Avellone az új Divinitynél is besegít majd

Azért még manapság is akadnak olyan dizájnerek, akiknek a nevével el lehet adni játékokat, és Chris Avellone láthatóan ilyen. Mint kiderült, a Divinity: Original Sin 2-nél is besegít majd az úriember.

Divinity: Original Sin 2 - mozgásban a co-op mód

Továbbra is remekül pörög a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter-kalapozása, ami immáron több mint 1,2 millió dollárnál jár. A játékból természetesen a kooperatív mód se hiányozhat, ebből mutatunk most egy rövid ízelítőt.

Divinity: Original Sin 2 - élőhalottat is irányíthatunk

Tovább dübörög a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter-kampánya, mely egy újabb célt teljesített. Ennek hozománya, hogy a kalandjainkat egy élőhalott karaktert irányítva is megkezdhetjük majd.

Először mozog a Divinity: Original Sin 2

Az IGN jóvoltából befutott a Divinity: Original Sin 2 első gameplay bemutatója. Azt már most kijelenthetjük, hogy a Larian Studios semmit nem bíz a véletlenre és a jól bevált alapok változatlanok maradnak.

Már össze is jött a pénz a Divinity: Original Sin 2-re

A fejlesztőket is meglepte, hogy alig indították el a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter-kampányát, de össze is gyűlt a munkálatokhoz kért pénz. Egyébként még bő egy hónap van hátra az adományozásból.

Bejelentették a Divinity: Original Sin 2-t

Noha egy ideje már nyílt titokként tekinthettünk a Divinity: Original Sin folytatására, a Larian Studios ma formálisan is bejelentette a körökre osztott RPG második részét. Az adománygyűjtés augusztus végén indul.