Detroit: Become Human PS4

A Heavy Rain alkotóinak legújabb, immár kifejezetten PS4-re fejlesztett játéka.
1703153750

Lássuk, mennyi fogyott a Sony belső fejlesztésű játékaiból!

Még mindig az Insomniac-hack, és még mindig azok a fránya számadatok! A kiszivárgott dokumentumokból az is kiderült, hogy hány kópia talált gazdára a PlayStation first-party címeiből. Úgymint a Spider-Man 2, a Bloodborne és így tovább.
1699953031

Magyar szinkront kap a Resident Evil 4 és a Detroit: Become Human

A Szinkronsarok csapata a God of War nagysikerű magyar verziója után profi szinkront készít a Detroit: Become Human és a Resident Evil 4-remake alá is. A nagyszabású projekteknek csupán a játékosok támogatására van szüksége.
1675328400

Májusban kivezetik a PlayStation Plus Collectiont

A PlayStation Plus előfizetés mellé járó válogatott játékcsomag címeit májusig még beválthatjuk, utána azonban megszűnik a PlayStation Plus Collection.
1661945160

Itt az újabb felvásárlás: a kínai NetEase megvette a Quantic Dreamet

Idén alacsonyan szállnak a méretes felvásárlások, és itt van a következő: a kínai NetEase megvette a kalandjátékairól ismert Quantic Dreamet.
1658741400

Tokióban játszódik a Detroit: Become Humant kiegészítő manga

Jó pár évvel a megjelenése után kapott mellékszálat a Detroit: Become Human, méghozzá egy manga formájában, amely Tokióba kalauzolja el a rajongókat.
1648798007

Megvan, ki vásárolja fel a Quantic Dream csapatát?

A mindig jól értesült Tom Henderson legújabb információi szerint sikerült vevőt találnia a Heavy Rain és a Detroit: Become Human játékokat fejlesztő francia Quantic Dream csapatának.
1632045600

Pletyka: Star Wars-játékot készít a Quantic Dream

Hogy hangzik egy sztoriközpontú Star Wars-játék a Heavy Rain és a Detroit: Become Human fejlesztőitől? Ha hihetünk Tom Henderson értesüléseinek, akkor hamarosan valóra válhat ez az ötlet.
1626890400

Detroit: Become Human - túl a hatmillión

Szemmel láthatóan jót tett a PC-s debütálás a Detroit: Become Human eladásainak, hiszen nemrég újabb hatalmas mérföldkövet ért el a Quantic Dream játéka. Már több mint hatmillió játékos volt kíváncsi az androidok és az emberek konfliktusára.
1612335600

Odateszi magát a februári PlayStation Now

Februárban hat címmel is gazdagabb lesz a Sony előfizetéses szolgáltatása. Pankrátorok, öntudatra ébredt androidok, az Apokalipszis lovasai és kis rémálmok várják, hogy szórakoztassanak minket.
1605265200

PS4-en is játszhatók a PS Plus Collection címei

Igaz, hogy a PlayStation Plus Collection játékválogatásához csak a PS5-tulajok férhetnek hozzá, ez azonban nem jelenti azt, hogy az így megszerezhető címeket csakis az új masinán játszhatnánk.