Escape from Tarkov PC

Igazán ígéretes MMO FPS/TPS hibrid, melyben két privát hadsereg mocskos küzdelmeibe csöppenünk egy kisvárosban.
1463751021

Másfél órán át mozog az Escape from Tarkov

A Battlestate Games egy livestream keretében hosszabban is bemutatta az Escape from Tarkovot, így most mozgásban is megcsodálhatjuk az MMOFPS főbb aspektusait. Ez bizony erősen büntet!
1460894400

Új képeken az Escape from Tarkov

Rengeteg új kép érkezett a Battlestate Games FPS/TPS/MMORPG hibridjéből, az Escape from Tarkovból, melyeken nem csak a játékot, de a fejlődési rendszert is megcsodálhatjuk.
1459530006

Escape from Tarkov - így szabd testre a fegyveredet

A tegnapi alfa gameplay után most a fegyverek moddolhatóságáról mutatunk egy roppant részletes videót. Az Escape from Tarkovban a craftolás komoly szerephez jut, így befolyásolhatjuk a csúzlik működését is.
1459440034

Kivonatok az Escape from Tarkovból

A Battlestate Games egy új gameplay videót tett közzé a készülő MMOFPS-ükről, melyben elsősorban a nyitott terepeken való bóklászást mutatják be nekünk. Az biztos, hogy a Unity 5 engine brutálisan fest.
1454695207

Escape from Tarkov - az első fejlesztői napló

A Battlestate Games most szépen bevezet minket az Escape from Tarkov kulisszái mögé, kiderül, hogy a karakterek mozgásáért motion capture felel, és valódi katonai tanácsadókat kértek fel a fejlesztéshez.
1451286016

Friss látnivalókon az Escape from Tarkov

Karácsonykor sem unatkozott az orosz Battlestate Games, egy új videóban leplezte le az Escape from Tarkov lootrendszerét, és néhány képet is megosztott az MMOFPS/TPS hibridről.
1448542841

Escape from Tarkov - realisztikus orosz MMO készül

Az orosz Battlestate Games kemény fába vágta a fejszéjét: egy történet-vezérelt MMO-t készít, amely egyfajta FPS/TPS/RPG hibrid lesz a teljes realisztikusságot szem előtt tartva. Mozgásban tényleg döbbenetesen fest.