Conan Exiles PC, PS4, XBOXONE

A Funcom nem hagyja parlagon a Conan-jogokat, így idén ismét elkalauzolnak minket Conan, a barbár világába.
1484062244

Így építkezünk a Conan Exilesban

Egy vérszomjas barbár is elfáradhat harc közben, így kimondottan örülünk annak, hogy a Conan Exilesban saját városokat is felhúzhatunk a semmiből. A fejlesztők most részletesen bemutatják ezt a funkciót.
1483979400

Conan Exiles - ilyen géppel lehetsz igazi barbár

A Funcom lerántotta a leplet a Conan Exiles PC-s változatának rendszerkövetelményéről, így ha tervezted, hogy kipróbálod a játék korai hozzáférésű változatát, akkor a következő feltételeknek kell megfelelned.
1483711200

Conan Exiles - nem fogunk unatkozni

Conan barbár világa nem ismer kegyelmet, így túlélésünk érdekében bizony nemcsak menedéket kell felhúznunk, de harcolnunk és fegyvereket is gyártanunk kell. A Conan Exiles legújabb videója ezeket a tevékenységeket mutatja be.
1481986818

Újabb óra a Conan Exilesszal

A Funcom ismét egy órán át streamelte a Conan Exilest, amely ott folytatódik, ahol egy hete abbamaradt. Belenézhetünk a harcba, kiderül, miként szerezhetünk rabszolgákat, és a városépítést is bemutatják.
1481209200

Egy órán át mozog a Conan Exiles

A napokban egyórás streamet tartottak a Conan Exiles fejlesztői, így hosszabban is belekukkanthatunk a játékba. Emellett érkezett egy új trailer is, melyben a túlélésről tudhatunk meg többet.
1479825029

Már januárban lecsaphatunk a Conan Exilesra

A Funcom ma elárulta a Conan Exiles korai hozzáférésű változatának megjelenési dátumát, ráadásul megérkezett a legújabb gameplay előzetes is. Januárban látogatunk el a barbárok földjére PC-n és Xbox One-on.
1479286800

Sokat szépült a Conan Exiles

A nyár közepén bemutatott Conan Exiles-képek után újabb adag látnivaló érkezett a galériánkba. A friss felvételeken jól látni, az elmúlt hónapokban óriásit fejlődött a játék látványvilága.
1467039600

Hónapokat késik az új Conan-játék

Az eredetileg tervezettnél csak jóval később rajtolhat el a Conan Exiles Early Access-változata. A Funcom cserébe azt ígéri, hogy már a korai változat is stabil lesz, és a játékmenetet is kellően kidolgozzák.
1465494000

E3 2016: Gameplay traileren a Conan Exiles

Megkapta az első gameplay trailerét a januárban bemutatkozott Conan-játék, a Conan Exiles. Barbárunkra könyörtelen világ vár, homok viharokat és óriásbogarakat kell túlélnie.
1455206400

Conan Exiles - itt az első fejlesztői napló

Megérkezett a január végén bemutatott új Conan-játék, a Conan Exiles első fejlesztői videónaplója. Ebben a Funcom munkatársai lényegében ugyanazokat mondják el, amiket már a bejelentéskor is elárultak.