Dead by Daylight PC

Multiira kihegyezett akció- és túlélőhorror a kanadai Behaviour Interactive-től.
Típus:

Ezek a külsős címek költöznek Switchre

Hellblade: Senua's Sacrifice, Assassin's Creed III Remastered, Dead by Daylight. Ezekkel és sok más nyugati címmel játszhatunk hamarosan a Nintendo konzolján, összeszedtük a legutóbbi Nintendo Directben említett third-party bejelentéseket.

TGA 2018: Dead by Daylight - itt az új fejezet

Az aszimmetrikus multis horrorjáték szerelmesei sem maradtak parlagon az idei The Game Awardson. December 11-én jön a Dead by Daylight új fejezete, a Darkness Among Us új pályával, gyilkossal és túlélővel.

Befutott a PlayStation Plus augusztusi játékkínálata

A Games with Gold augusztusi felhozatalára sem panaszkodhattunk, de a Sony kínálata talán még azon is túltesz. De ez nem is baj, a nagy nyári pangásban így bőven van időnk olyan játékokat pótolni, mint a Mafia III vagy a Serious Sam 3.

Dead by Daylight - a Fűrész ihlette az új kiegészítőt

Megérkezett a Dead by Daylight soron következő DLC-je, amely a Fűrész-sorozat alapján készült. Az új pálya mellé egy túlélőt és egy sorozatgyilkost is kapunk természetesen a filmekből.

Szépen fogyott idáig a Dead by Daylight

A Starbreeze Studios a napokban arról beszélt, hogy mekkora siker volt ezidáig aszimmetrikus horrorjátékuk, a Dead by Daylight, legalábbis a számok alapján. Emellett bemutatkozott a játék Ázsiában is.

Dead by Daylight - Freddy Krueger is megérkezett

Új karakter érkezett a napokban a Dead by Daylightba. A Behaviour Interactive új videó formájában mutatta be a legújabb gyilkost, aki az A Nightmare on Elm Street Chapter Pack nevű DLC-vel került a játékba.

Hétvégén ingyenes a Dead by Daylight

Ha szereted a horrorjátékokat, ha szeretsz túlélni és menekülni, vagy éppen csapatban dolgozni, akkor most egy remek hírünk van számodra: a Starbreeze játéka, a Dead by Daylight ingyenesen játszható a hétvégén.

Brit toplista: visszatért az élre a GTA V

A múlt hét újoncai nem zavartak sok vizet, a szokásos slágercímek küzdöttek az első helyekért. Habár visszaestek az eladásai, így is a Grand Theft Auto V lett a brit toplista legutóbbi aranyérmese.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért az E3, kipihenték magukat a kiadók és a fejlesztőcégek is. Ezen a héten már több játékmegjelenés vár ránk, össze is szedtük őket a szokásos heti listánkban az aktuális filmpremierekkel együtt!

Dead by Daylight - nyakunkon a konzolos premier

A horrorrajongók dörzsölhetik a tenyerüket: a hónap végén PS4-en és Xbox One-on is elstartol a Dead by Daylight. A PC-s verzióból már 1,8 millió példány talált gazdára világszerte - nem véletlenül!