Dead by Daylight PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Multiira kihegyezett akció- és túlélőhorror a kanadai Behaviour Interactive-től.
1638374400

Megérkezett a Dead by Daylight legújabb gyilkosa

Megnyitott a Dead by Daylight huszonkettedik fejezete, ezzel pedig egy újabb túlélőt és egy vadonatúj pályát is kaptunk. Meg persze egy eddig nem látott gyilkost: a Művész is csatlakozik a vadászathoz, akit hűséges varjai kísérnek.
1637859600

A Dead by Daylighttal készül jövő hétre az Epic

Elütötte az óra a csütörtök, este ötöt, ez pedig azt jelenti, hogy frissült az Epic Games Store ajándékjátékainak kínálata. A héten egy játék és egy zsetoncsomag lehet a miénk, jövő héten pedig két játékot is kapunk.
1629190800

Távozik a Stranger Things a Dead by Daylightból

A Netflix népszerű sorozatának világa néhány hónap múlva elhagyja a számtalan franchise-ba belekóstoló Dead by Daylightot. Addig akciósan vásárolhatjuk meg a Stranger Things szereplőit.
1625846400

Íme, az Xbox Free Play Days aktuális kínálata

Rettegés és baseball. Pontosan ezekben az élményekben lehet részünk, amennyiben kipróbáljuk a Microsoft heti Xbox Free Play Days-játékait, ugyanis a hétvégén a Dead by Daylight és a R.B.I Baseball 21 nyüstölhető konzolon.
1625490000

Rekordokat döntöget a Dead by Daylight

Valószínűleg a Behaviour Interactive csapata sem gondolta volna, hogy az aszimmetrikus online horrorjátékuk öt évvel a premierje után is ennyire népszerű lesz. PC-n több mint 100 ezer játékos kergette egyszerre egymást a napokban.
1624525200

Az Epic ingyenessé tette az Easy Anti-Cheatet

Az Epic Games egy újabb óriási húzással kedveskedik a játékfejlesztőknek. A vállalat ingyenesen hozzáférhetővé tette az Easy Anti-Cheat és Voice szolgáltatásait, ezzel sokat megspórolva a kisebb fejlesztőcsapatoknak.
1622023200

Dead by Daylight - közeledik a Resi-crossover

A Dead by Daylightban már számtalan horrorfranchise tette tiszteletét, idő kérdése volt csak, hogy a Resident Evil is képviseltesse magát. A legújabb crossover a jövő hónap közepén veszi kezdetét.
1618563600

Crossoverezik a Dead by Daylight és a Resident Evil

A Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátékában a Resident Evil-szériából ismerős elemekkel is találkozni fogunk. Hogy mikkel, az egyelőre rejtély, de egy hónap múlva lerántják róluk a leplet.
1614772800

Egy K-pop sztár a Dead by Daylight új gyilkosa

Freddy Krueger, Michael Myers, Pyramid Head és a demogorgon - a Dead by Daylight rengeteg félelmetes arcot felvonultat, így a sorból csak egy picikét lóg ki Ji-Woon, a gyilkos K-pop énekes.
1605085200

Dead by Daylight - kettő az egyben gyilkos érkezik

A Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátéka hamarosan újabb istentelen gyilkossal bővül. Pontosabban rögtön kettővel. Az Ikrek nevezetű mészáros egy kis gnómszerű lénynek ad otthont, ami nagyon hasznos, ha túlélőket kell ölni.