Dead by Daylight PC

Multiira kihegyezett akció- és túlélőhorror a kanadai Behaviour Interactive-től.
Típus:

Konzolokra is megjelenik a Dead by Daylight

PS4-en és Xbox One-on is napvilágot lát a PC-re már tavaly nyáron megjelent Dead by Daylight, melyben egy néma gyilkos elől kell elmenekülnie az áldozati báránykáknak. A 4v1-es multira kihegyezett cím még idén kijön az új platformokra.

A hétvégén kipróbálható a Dead by Daylight

Ha éppen nincs mivel játszanod, akkor adunk pár tippet a hétvégére! A multira kihegyezett horrorjáték, a Dead by Daylight ingyenesen játszható hétfőig a Steamen, hasonlóan az Amazon Game Studios első címéhez.

Ismerős karakterek a Dead by Daylightban

Nyakunkon a mindenszentek napja, így egyre több halloween témájú videojátékos tartalom lát napvilágot. A Dead by Daylight sem marad ki a szórásból: két horrorfilmes karakterrel bővült a játék felhozatala.

Júniusban csaphatunk le a Dead by Daylightra

A Starbreeze aszimmetrikus multira kihegyezett horrorjátéka június közepén látja meg a napvilágot, de előtte még egy zárt bétatesznek örülhetünk - most pedig egy csokornyi friss képnek.

Dead by Daylight - nem éred meg a napfelkeltét

A Behaviour Interactive alkotása nem szimpla túlélőhorror lesz, mármint akkor, ha a gyilkos szerepében játszunk. Négy másik játékos az áldozati báránykákat alakítja, nekik már több okuk lesz félni. A koncepció érdekes, de nem új.