Sniper Elite 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik részéhez érkezett a Sniper Elite-sorozat. Az új rész Olaszországban játszódik, a második világháború idejében.

Sniper Elite 4 - befutott a next-gen frissítés

Tegnap óta tölthető a Sniper Elite 4 next-gen frissítése, amelyhez ingyenesen hozzáférhetnek az alapjáték tulajdonosai. Egy golyó sem repült még ilyen szépen, csekkoljátok a kedvcsináló előzetest!

Jöhet a Sniper Elite filmváltozata is

Habár stúdió még nem állt be mögé, és a színészgárda kapcsán sincsenek hírek, néhány filmes fejébe vette, hogy mozit készít a Sniper Elite-sorozat alapján. A főhős ezúttal is Karl Fairburne lesz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten újabb platformmal bővül a játékmegjelenési listánk, elvégre Európában, és így nálunk is boltokba kerül a PlayStation 5. Azok a szerencsések, akik már az első körben hozzájutnak, egy raklapnyi izgalmas címet választhatnak mellé.

Gameplay előzetesen a switches Sniper Elite 4

A Rebellion-féle Sniper Elite-széria negyedik darabja Nintendo Switchre is ellátogat, és ha már ott van, kihasznál néhány platformspecifikus funkciót is. Gameplay traileren láthatunk ebből ízelítőt.

Sniper Elite 4 - novemberben érkezik Switchre

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Sniper Elite 4 Nintendo Switch-kiadása, amivel kapcsolatban külön jó hír, hogy a korábbiakkal ellentétben nem decemberben, hanem már novemberben megérkezik a játék.

Itt nézheted vissza a mai Nintendo Direct Minit

Ezúttal egy több mint negyedórás Nintendo Direct Mini-streammel jelentkeztek a japánok, amelyben helyet kapott egy-két nagyobb bejelentés is - többek között megtudtuk, hogy rögtön két Monster Hunter-játék is készül Switchre.

Társasjátékos híreket mondunk

Habár csak ritkán foglalkozunk társasjátékokkal, a napokban több videojátékos vonatkozású hír is beesett a témában. Összeszedtük hát őket egy nagy cikkbe, csekkoljátok!

Megérkeztek a PlayStation Plus augusztusi játékai

Az időközben módosított, ám végeredményben meglehetősen ütősre sikerült júliusi kínálat után ismét izgalmas címek várnak az előfizetőkre; jön a Sniper Elite 4 és a Wipeout: Omega Collection.

Sniper Elite 4 - jön a Deathstorm DLC utolsó része

Végre visszatérhetünk a náci Németországba a Sniper Elite 4 háromrészes DLC-jének utolsó darabjában. A Deathstorm: Part 3-ban egy titkos nukleáris projektet fúr meg hősünk, Carl. A minikampány a jövő héten zárul.

Máris itt a Sniper Elite 4 első kiegészítője

Ahogy azt a fejlesztők a múlt héten megígérték, mától tölthető a Sniper Elite 4 első sztori DLC-je, a Deathstorm Part 1: Inception. Ez egy háromrészes kampány nyitánya, de ha nincs szezonbérleted, ingyenes tartalmat is kapsz.