Sniper Elite 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik részéhez érkezett a Sniper Elite-sorozat. Az új rész Olaszországban játszódik, a második világháború idejében.

Sniper Elite 4 - jövő héten jön az első sztori-DLC

Jövő hét elején leporolhatjuk a mesterlövészpuskát, ugyanis megérkezik a Sniper Elite 4 első sztori-DLC-je. Emellett jön a Night Fighter Expansion Pack, valamint a többjátékos mód is kibővül.

Sniper Elite 4 teszt

Folytatódik a Rebellion-féle Sniper Elite-sorozat, melyben ezúttal a napfényes, ám háború által sújtott Olaszországban tehetünk kirándulást. Karl Fairburne egyszemélyes hadseregként próbálja megsemmisíteni a náci szuperfegyvert.

Brit toplista: az élen nyitott a For Honor

A hét újoncai letarolták a brit játékeladási toplistát, a For Honoré lett az aranyérem, míg az ezüstöt a Sniper Elite 4 vihette haza. A Nioh alaposan visszaesett, de az efféle hardcore anyagoknál ez nem szokatlan.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kirobban a háború a szamurájok, a lovagok és a vikingek között, a második világháborús Olaszországban pedig egy rejtélyes mesterlövész tizedeli a nácikat. Lássuk, mivel játszunk ezen a héten!

Sniper Elite 4-gépigény érkezett

Jövő héten mutatkozik be a Sniper Elite-sorozat negyedik felvonása, amiben a második világháborús Olaszországba látogatunk majd. A PC-s rajongóknak ehhez szerencsére nem lesz szüksége komoly erőforrásra.

Sniper Elite 4 - ezt tartalmazza a Season Pass

Természetesen a Sniper Elite 4 sem marad ki a DLC-őrületből, így Season Pass is lesz hozzá, melynek tartalmát most leplezték le a fejlesztők. Emellett befutott a játék launch trailere is.

DX12- és PS4 Pro-támogatással jön a Sniper Elite 4

Február közepén jelenik meg a Sniper Elite 4, amely mind konzolos, mind pedig PC-s fronton támogatni fogja a legmodernebb technológiákat. A DirectX 12 és a PS4 Pro előnyeit is ki fogja használni a játék.

Tudj meg mindent a Sniper Elite 4-ről!

A Rebellion egy masszív, hatperces kedvcsinálóban részletesen bemutatja a Sniper Elite-sorozat negyedik felvonásának főbb pilléreit. Megismerkedhetünk a játékmenettel, a történettel és a különböző játékmódokkal is.

Sniper Elite 4 - kicsoda Andreas Kessler?

Hitler megannyi zseniális elmét csavart az ujjai köré a második világháború idején. Az egyikük Andreas Kessler professzor, aki rakétatudósként roppant veszélyes fegyvereket készít a Harmadik Birodalom részére. Ő az egyik fontos célpontunk.

Sniper Elite 4 - ismerd meg a főhőst!

Karl Fairbune már ismerős lehet, ha játszottál korábban Sniper Elite-játékkal. A különleges küldetésekre vállalkozó ügynököt irányítjuk a negyedik részben is, vele ismerkedhetünk meg a játék legújabb előzetesében.