Sniper Elite 4 PC, PS4, XBOXONE

Negyedik részéhez érkezett a Sniper Elite-sorozat. Az új rész Olaszországban játszódik, a második világháború idejében.

Sniper Elite 4 - a Führer sem menekül

A Rebellion egy nyúlfarknyi előzetessel igyekszik meggyőzni a rajongókat, hogy érdemes lesz előjegyeztetni a Sniper Elite negyedik részét. Az előrendelői bónuszküldetésben ismét Hitler lesz a célpont.

Sniper Elite 4 - mi folyik Olaszországban?

A szövetségesek 1943-ban megtámadják Olaszországot, ha a hadművelet sikerül, délről érhetik el a náci Németországot. Az inváziónak hősünk, Karl Fairburne ágyaz meg - néhány titkos missziót teljesítve.

Sniper Elite 4 - már megint Hitlerre vadászunk

A sorozat előző két részének bónuszküldetésében is az volt a feladat, hogy megöljük a nácik vezérét. Nincs ez másképp a Sniper Elite 4-ben sem, ha előrendeljük a mesterlövészes címet, megkapjuk a Target Führer missziót.

E3 2016: Közel fél óra a Sniper Elite 4-gyel

Idén már egyetlen mesterlövészes címmel sem játszhatunk, de most legalább hosszabban is belenézhetünk az egyikbe. Az Eurogamer jóvoltából 27 percig mozog az Olaszországban játszódó Sniper Elite 4.

E3 2016: A Sniper Elite 4 sem jelenik meg idén

Hivatalosan még csak most vette kezdetét az E3, erre már a második mesterlövészes játék csúszásáról számolhatunk be nektek. Őrület! A Sniper Elite 4 csak jövő februárban érkezik, elmondjuk, mi az oka.

Sniper Elite 4 - ilyen a világháborús Metal Gear Solid

Az Eurogamer munkatársai a Rebellionnál jártak, hogy kipróbálják a Sniper Elite negyedik felvonását. Tapasztalataikat velünk is megosztották, ráadásul egy hosszabb gameplay videót is hoztak magukkal.

Hivatalos: készül a Sniper Elite 4

A Rebellion a Twitter-oldalán előre jelezte, a mai nap folyamán valami nagy bejelentésre készülnek. Ez meg is történt, így bemutatkozott a Sniper Elite-sorozat negyedik felvonása. Az új rész megmarad a második világháborús témánál.

Készül a Sniper Elite negyedik része?

Egy LinkedIn-profil tanúsága szerint készül a Sniper Elite negyedik része, és már a sorozatot fejlesztő Rebellion is megerősítette, hogy bejelentésre készül a közeljövőben.