Call of Duty: Infinite Warfare PC, PS4, XBOXONE

A Ghostsnak annyi, Infinite Warfare címmel érkezett az új Call of Duty.
1504944039

Infinite Warfare - ezt kínálja a Retribution DLC

Az Activision gyorsan le akarja tudni a Call of Duty: Infinite Warfare utolsó DLC-jét, amit a héten jelentettek be. A Retribution zombimódjába már belenézhettünk, most a négy új multis térképet vehetjük szemügyre akció közben.
1504692008

Infinite Warfare - jövő héten jön a Retribution DLC

Ugyan nincs messze a második világháború idejébe visszaköltöző Call of Duty-epizód megjelenése, az Activision addig sem feledkezik meg a legutóbbi rész, az Infinite Warfare támogatásáról.
1501245432

Ingyenes játékok a hétvégére

A PS Plus-tagok a DOOM-mal, az Xbox Live Gold-előfizetők a Diablo III-mal, a Steam-felhasználók pedig a Call of Duty: Infinite Warfare-rel mulathatják az idejüket a hétvégén. A móka már kezdetét vette, nyomás tölteni!
1500296400

Brit toplista: visszaszorult a Crash-trilógia

A harmadik hetet már nem az élen kezdi a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy a szigetország eladási toplistáján. A július 11-én megjelent Final Fantasy XII: The Zodiac Age taszította le arról a bizonyos trónról.
1499425220

Infinite Warfare - megérkezett az Absolution DLC

Habár mostanság WWII-lázban égnek a rajongók, ne feledkezzünk meg róla, hogy elérhetővé vált PS4-en a Call of Duty: Infinite Warfare legújabb DLC-je. Szokás szerint 4 multis térkép üti a markunkat, illetve folytatódik a zombimód is.
1499090460

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megérkezett az uborkaszezon, a július érezhetően laposabb megjelenésfronton, mint a korábbi a hónapok. Lássuk, mivel vigasztalódhatnak azok, akik épp nem nyaralással töltik a szabadidejüket!
1498906800

Jövő héten kiegészül a Call of Duty: Infinite Warfare

Bemutatkozott a legutóbbi Call of Duty harmadik pályacsomagja. A DLC szokás szerint négy új multiplayer pályával és a zombimód egy újabb fejezetével várja a rajongókat.
1498460450

Felemás képet mutat a PC-s játékpiac

Megérkezett a SuperData legfrissebb jelentése, melyből kiderül, hogyan változtak a digitális játékok eladásai tavaly május óta. Habár a bevétel nőtt, a "prémum játékokból" kevesebb pénz csordogál, mint egy éve.
1495281600

Háborús játékok a hétvégére

Ezen a hétvégén sem maradnak ingyenes játék nélkül a Steam-felhasználók: a tavalyi Call of Duty multiját ingyen próbálgathatjuk egészen vasárnap estig, valamint a Rising Storm 2: Vietnam is nyílt bétázik a napokban.
1492519157

Infinite Warfare - elérhető a Continuum DLC

PlayStation 4-re már tölthető a Call of Duty: Infinite Warfare legújabb kiegészítője, a Continuum. Tartalom szempontjából nincs meglepetés: négy multis térkép és a zombimód új fejezete üti a markunkat.