Call of Duty: Infinite Warfare PC, PS4, XBOXONE

A Ghostsnak annyi, Infinite Warfare címmel érkezett az új Call of Duty.
1478008800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Még szerencse, hogy hosszú hétvége volt, így rápihenhettetek októberre, és felkészülhettetek a novemberre! A hét főszereplője az új Call of Duty, amely mellé az eredeti Modern Warfare felújított változatát is megkapjuk.
1477670428

PlayStation 4 Pro a '80-as években

Ütős reklámot villantott a Sony a PlayStation 4 Próról. Az egész videó a nyolcvanas évek stílusában készült, és a konzol mellett az Infinite Warfare zombimódját promózza - nem véletlenül. Neonfény, farmerek és ripacskodás.
1477551600

Ilyen gép kell az új Call of Dutyhoz

Miután a Call of Duty: Infinite Warfare-t csak konzolokon lehetett kipróbálni, a PC-seknek mostanáig kellett várniuk arra, hogy kiderüljön a játék gépigénye. Egy fokkal előreléptünk a Black Ops III óta.
1477472400

Élőszereplős előzetest kapott az új Call of Duty

Csak úgy repkednek mostanában az élőszerepős előzetesek, most a műfajban rutinosnak számító Activision gurította be a Call of Duty: Infinite Warfare trailerét. Michael Phelps és Danny McBride is vendégszerepel.
1477231140

Call of Duty: Infinite Warfare bétateszt

Megnéztük, mivel nem akar játszani idén ősszel senki se - és miért fog vele mégis mindenki játszani. Megérkezett a Call of Duty: Nagyon Modern Warfare bétája, ami egyszerre szörnyű és mégis rohadt jó.
1476961200

Infinite Warfare - ez lesz az előrendelők jutalma

Olyan nincs, hogy egy sikervárományos FPS előrendelői ajándék nélkül rajtoljon, ennek megfelelően azokra is vár egy kis jutalom, akik jó előre bizalmat szavaznak a Call of Duty: Infinite Warfare-nek.
1476860427

Infinite Warfare - minden PS4-tulaj bétázhat

A hétvégén zajló második bétatesztre már minden PlayStation 4-tulajdonos bekerül, nem szükséges hozzá előrendelnünk az új Call of Dutyt. Xbox One-on nem ez a helyzet: ha bétázni akarsz, nyúlj a pénztárcádba.
1476720600

Launch traileren a Call of Duty: Infinite Warfare

Jövő hónap elején jelenik meg a Call of Duty: Infinite Warfare, így megérkezett a meglepően rövidre sikerült launch trailer. Az előzetesben a kampány kapta a főszerepet, valamint pár ismerős színészt is kiszúrhatunk.
1476687615

Infinite Warfare - egy nappal tovább bétázhatunk

Az Activision úgy döntött, hogy 24 órával meghosszabbítja a Call of Duty: Infinite Warfare PS4-es bétatesztjét. A tegnap ismertetett új tartalmakon felül még a Gun mód is bekerült a felhozatalba.
1476619200

Új tartalmak érkeztek az Infinite Warfare bétájához

Javában zajlik a Call of Duty: Infinite Warfare PS4-es bétatesztje, amit egy további játékmóddal és pályával bővítettek ki a fejlesztők a minap. Egy kis videós ízelítővel szolgálhatunk azoknak, akik kimaradtak a tesztelésből.