Call of Duty: Infinite Warfare PC, PS4, XBOXONE

A Ghostsnak annyi, Infinite Warfare címmel érkezett az új Call of Duty.
1484463600

Brit toplista: lássuk a tavalyi év legjobbjait!

Megérkezett a brit játékpiac évzáró toplistája, amiből kiderül, hogy mely játékok voltak tavaly a legkelendőbbek a szigetországban. A legkeményebb az, hogy a GTA V még mindig benne van az élbolyban.
1483959960

Brit toplista: ott folytatjuk, ahol abbahagytuk

A múlt heti pangást tapasztalva egyáltalán nem meglepő, hogy a brit játékeladási toplistán sem történt túl sok változás. Az aranyérmes például még mindig a Call of Duty: Infinite Warfare.
1483538400

Call of Duty - visszatérünk a 20. századba?

Az idei Call of Duty-felvonást biztosan a Sledgehammer csapata készíti majd, a stúdió újévi Twitter-üzenetei pedig arra engednek következtetni, hogy a készítők okultak a Battlefield 1 sikeréből és ők is kort váltanak.
1483441200

Brit toplista: még mindig a Call of Duty vezet

Befutott a tavalyi év utolsó toplistája, igaz, nem sok meglepetést hozott magával. Az ünnepek között a szokásos slágercímeket keresték a britek, míg az év végén érkezett sikervárományosok iránt alaposan megcsappant a kereslet.
1482940836

Brit toplista: a Call of Duty vitte a karácsonyt

Az Infinite Warfare immáron három hete vezeti az eladási toplistát az Egyesült Királyságban, hiszen a december 24-gyel véget ért héten sem talált legyőzőre. A sorrend nem is változott a hatodik helyig, ahol a Mafia III nagyot ugrott előre.
1482310800

CoD: Infinite Warfare - januárban jön az első DLC

Az Activision és az Infinity Ward megerősítette, hogy január végén debütál a Call of Duty: Infinite Warfare első letölthető kiegészítése, a Sabotage. A csomag négy új térképet és egy új Zombies-fejezetet fog tartalmazni.
1482145200

Brit toplista: 6 milliónál jár a GTA V

Nagy változások nem történtek a múlt heti listához képest, így például az első három helyezett sorrendje is megegyezik az egy héttel ezelőttivel. Az élen még mindig a Call of Duty: Infinite Warfare tanyázik.
1481616032

Öt napig kipróbálható lesz a CoD: Infinite Warfare

Alig egy hónappal a megjelenés után öt napig nyúzhatjuk a Call of Duty: Infinite Warfare-t. Csütörtöktől hétfőig belekóstolhatunk a multiba, a kampányba és a zombimódba is - ennyire nem viszik az új részt?
1481551200

Brit toplista: csak a hetedik a The Last Guardian

Megérkeztek az év utolsó nagy megjelenései, a The Last Guardian és a Dead Rising 4 próbálhatta meg felforgatni a brit játékeladási toplistát. A probléma csak az, hogy egyikük sem járt sikerrel.
1481529616

Erősen visszaestek a Call of Duty eladásai

Az NPD elemzőcég legfrissebb jelentése szerint feleannyi Call of Duty: Infinite Warfare talált gazdára novemberben, mint amennyi a Black Ops III-ból tavaly ugyanebben az időszakban. Még az Activision sem számított erre.