Call of Duty: Infinite Warfare PC, PS4, XBOXONE

A Ghostsnak annyi, Infinite Warfare címmel érkezett az új Call of Duty.
1462168800

Már ma bemutatkozik az új Call of Duty

Az eredeti híresztelésekkel ellentétben nem kell megvárnunk a holnapot, és már ma bemutatkozik a Call of Duty: Infinite Warfare. Kaptunk egy új teasert, és befutott a nulladik fejlesztői napló is.
1462090560

Call of Duty: Infinite Warfare - íme, az első teaser

Jövő héten bemutatkozik a Call of Duty következő felvonása, az Activision pedig már gőzerővel hangol a bejelentésre. Kaptunk egy teaser videót, és mintha a Black Ops III Nuk3townja is megváltozott volna egy picit...
1461933000

Az új Battlefieldet is jövő héten jelentik be

Izgalmas hétnek nézünk elébe, a következő napokban minden a Call of Dutyról és a Battlefieldről szól majd. Az Infinite Warfare-t már kedden, míg a Battlefield 5-öt pénteken fogják bemutatni.
1461769200

Tovább szivárog az új Call of Duty

A tegnapi szivárgás után újabb részletek láttak napvilágot a pletykák szerint Infinite Warfare címen futó Call of Dutyról. A játék ezúttal is novemberben jön és tartalmazni fogja a Call of Duty 4: Modern Warfare felújított változatát is.
1461691588

Frissítve: Ez lesz az új CoD címe?

Egy kiszivárgott fotó szerint a bolthálózatok már most megkapták azokat az anyagokat, amelyekkel majd az új Call of Dutyt lehet népszerűsíteni. A dokumentum szerint a nagy bejelentésre jövő héten kedden kerül sor.