FIFA 17 Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2016-ban is folytatódik az EA focisorozata.
Típus:

Brit toplista: ezüstérem az új Final Fantasynek

Amíg a Final Fantasy XV remek rajtot vett és egészen a második helyig jutott a múlt heti premierjét követően, addig a Ubisoft csúfosan leszerepelt sportjátékával. A Steep ugyanis csak a huszonnegyedik helyig tudta feltornázni magát.

Brit toplista: alulmaradtak a Pokémonok

Hiába produkált elképesztően erős nyitányt a Pokémon Sun és Moon párosa, a Black Friday alaposan megkavarta a helyezéseket, így a Nintendo két játéka a biztató kezdés ellenére is csak a harmadik és negyedik helyen kezdett.

Ingyen kipróbálható a hétvégén a konzolos FIFA 17

Holnap délutántól egészen vasárnapig ingyen kipróbálható a FIFA 17 PlayStation 4-en és Xbox One-on. Az összes játékmódba belenézhetünk, a sztorinak azonban csak egy bizonyos szekcióját játszhatjuk végig.

Brit toplista: gyengén kezdett a Watch Dogs 2

Közel sem produkált olyan jó nyitányt a Watch Dogs második része, mint az első, a játék még a másfél hetes Call of Duty: Infinite Warfare-t sem tudta legyőzni. A Ubisoft hivatalos számaira még várunk.

Brit toplista: nem rajtolt jól a Dishonored 2

Hiába zuhantak nagyot a Call of Duty: Infinite Warfare eladásai, az Infinity Ward játéka simán megőrizte múlt heti első helyét. Az újoncok közül senki, még a Dishonored folytatása sem tudott maradandót alkotni.

Brit toplista: az élen kezdett a Call of Duty, de...

Egyszerre örülhet és szomorkodhat az Activision. Habár a Call of Duty: Infinite Warfare rajtja a sorozathoz mérten csalódást keltő, még így is az év egyik legjobb nyitányát hozta össze a legújabb rész.

Erős negyedéven van túl az Electronic Arts

Megérkezett az EA legfrissebb pénzügyi jelentése, a kiadó szerint kiválóra sikerült a negyedév. A Battlefield 1 alaposan megnyomta a hajrát, majdnem kétszer annyian voltak kíváncsiak rá, mint a Battlefield 4-re.

Brit toplista: tartja magát a Battlefield 1

Hiába jelent meg a múlt héten az EA második őszi sikervárományosa, a Titanfall 2, nem volt képes letaszítani trónjáról a Battlefield 1-et. A Skyrim: Special Edition csípte meg a dobogó második fokát.

FIFA 17 vs. Pro Evolution Soccer 2017

Idén párhuzamosan teszteltük a FIFA és a Pro Evolution Soccer aktuális részét, hogy teljes képet kapjunk a különbségeikről. Egészen más irányba tart a két sorozat, ez nagyon hamar egyértelművé vált.

Brit toplista: simán az élen kezdett a Battlefield 1

Ahogy az várható volt, az első világháborúban játszódó Battlefield 1 alaposan megmozgatta a rajongókat, így a DICE és az Electronic Arts sáros, mocskos csatatereit megörökítő játéka azonnal az élen nyitott.