FIFA 17 Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2016-ban is folytatódik az EA focisorozata.
Típus:

GC 2016: Nézd vissza az EA-konferenciát!

Nincs megállás, a Blizzard bulija után is kapunk élő showt! A nagyobb kiadók közül egyedül az Electronic Arts gondolta úgy, hogy érdemes saját konferenciát tartani Kölnben. A sportjátékok, a Battlefield 1 és a Titanfall 2 rajongói figyeljenek!

GC 2016: Xbox One S - jönnek a kistestvérek

Néhány ember már betekintést nyert a színfalak mögé, és egyikük lefotózta a Microsoft standját is. Innen tudjuk, hogy további Xbox One S-konzolcsomagok érkeznek az ősszel, ezek már kisebb háttértárral rendelkeznek és így olcsóbbak is.

FIFA 17 - megvan a PC-s változat gépigénye

Szűk két hónap van hátra a FIFA 17 premierjéig, érthető, hogy az EA Sports nem szeretné, ha bármi elterelné a figyelmünket a játékról. Most a gépigény van terítéken, de kaptunk némi ízelítőt abból is, hogyan festenek a játékosok arcai.

FIFA 17 - búcsúzunk Messitől

Az EA Sports búcsút intett Lionel Messinek, négy év után először más arca lesz a FIFA-nak. A rajongók négy futballista közül választhatták ki a számukra legszimpatikusabbat, lássuk, ki győzött!

Visszatérhetnek PC-re az EA Sports játékai

Évekkel ezelőtt nem csupán a FIFA-val kellett beérniük a PC-seknek, ha sportjátékra fájt a foguk. Az EA Sports fejesei nemrégiben azt nyilatkozták, hogy a Madden NFL- és az NHL-sorozat is visszatérhet a platformra.

FIFA-játékost igazolt a Manchester City

Újabb focicsapat csatlakozott az eSport-őrülethez, a Manchester City is leigazolt egy FIFA-játékost. Innentől kezdve Kieran "Kez" Brown képviseli majd a klubot a bajnokságokon és a rajongói eseményeken is.

Megvan, mikor próbálhatjuk ki a FIFA 17-et

Kiderült, hogy szeptember közepén tölthetjük le a FIFA 17 kipróbálható változatát, melyben a The Journey névre keresztelt sztorimódba is belekóstolhatunk. A demó tíz csapatot tartalmaz majd.

E3 2016: Még egy trailer a FIFA 17-ről

A sztorimódot bemutató The Journey című előzetest már láttuk, de most megérkezett a FIFA 17 egyéb újításait taglaló kedvcsináló is. Az új motor új funkciókkal kecsegtet - nem is kevéssel.

E3 2016: Sztorimóddal jön a FIFA 17

A Titanfall 2 egyjátékos kampányát beharangozó trailer után egy másik előzetese is kiszivárgott az Electronic Artsnak: ezúttal a FIFA 17-ből tudunk látnivalót mutatni, méghozzá nem is akármilyet!

E3 2016: Electronic Arts-konferencia - LIVEBLOG

Az idei E3-as konferenciák sorát az Electronic Arts nyitja - pontosabban saját bulit tart Los Angelesben még az expó kezdete előtt. Az EA Playről élőben blogolunk, megosztjuk és véleményezzük a látottakat. Tarts te is velünk!