FIFA 17 Mobil, PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

2016-ban is folytatódik az EA focisorozata.
Típus:

Kiábrándító hónapon van túl az amerikai játékpiac

A megújult PlayStation 4 sem pörgette fel a konzoleladásokat, miközben a tavalyi évhez képest gyenge játék- és toys-to-life-felhozatal is visszafogta az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét.

Brit toplista: itt vannak a PlayStation VR-címek

Múlt héten megjelent a PlayStation VR, melyhez természetesen új játékok is érkeztek, és több helyet is elfoglaltak a brit toplistán. Az első helyen ezúttal is a FIFA 17 trónol, utána pedig az újonc Gears of War 4 jön.

Brit toplista: erősen kezdett a Mafia III

Ugyan a FIFA 17 nem talált legyőzőre, a Mafia III elképesztő rekorddal nyitott a szigetországban és ezzel egészen a második helyig repült Lincoln Clay bosszúhadjárata.

Brit toplista: rekorddal indított a FIFA 17

Múlt héten boltokba került a FIFA 17, amely annak rendje és módja szerint letarolta a szigetország eladási listáját. A sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta a széria legújabb iterációja, amivel totálisan földbe döngölte a PES 2017-et.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szeptember utolsó hetén járunk, és szerencsére a következő napokban is bőséges lesz a játékfelhozatal. Sportkocsikkal körözünk Ausztráliában, feltörekvő focistaként próbálunk helyt állni a Premier League-ben, és Coloradóba is eljutunk majd.

Sztoritraileren a FIFA 17

Pár nap múlva végre megérkezik az idei FIFA, mely rengeteg újítással várja a rajongókat. Az új grafikus motor mellett egy sztorimód is helyet kapott a játékban, melyben Alex Hunter karrierjét egyengethetjük.

FIFA 17 - már játszható az első 10 óra

Ha EA Access- vagy Origin Access-előfizetéssel rendelkezel, már letöltheted a FIFA 17-et Xbox One-ra vagy PC-re, és tíz órán át tolhatod az idei fociszimulátort. Ráadásul ha teljesíted az első kihívásokat, Ultimate Team-kitek ütik a markodat.

Holnap jön a FIFA 17 demója, itt vannak a részletek

Hamarosan bárki kipróbálhatja a Frostbite engine-nel felturbózott FIFA 17-et, hiszen holnap végre megérkezik a demó. Ma lerántották a leplet arról, hogy milyen játékmódokat és csapatokat találunk a kipróbálható verzióban.

FIFA 17 - jövő héten jön a demó

Garreth Reeder, az EA vezető producere a Gamereactornak adott interjúban megerősítette, hogy jövő héten kedden érkezik a FIFA 17 várva-várt demója. Az viszont még mindig tisztázatlan, mit tartalmaz majd a próbaverzió.

GC 2016: Reus megmutatja, mennyire tud FIFA-zni

Az Electronic Arts tegnap esti műsora leginkább azoknak kedvezett, akik mélyebben is bele szerették volna ásni magukat a közeljövő EA-játékaiba - így például a FIFA 17 is elég sok szerephez jutott.