Quake Champions PC

Visszatér a Quake!
Típus:

Steamen is megjelenik a Quake Champions

Az id Software megerősítette, hogy a Steamen is elérhető lesz a Quake Champions. A Bethesda.net-fiókot ekkor sem ússzuk meg, de legalább nem kell külön klienst telepítenünk a játékhoz.

E3 2017: Quake Champions - BJ Blazkowicz-trailer

A Bethesda a saját konferenciáján jelentette be, hogy hamarosan komolyabb frissítést kap a free-to-play Quake Champions. Ennek lesz része a Wolfenstein hőse, BJ Blazkowicz is.

E3 2017: Nagyot frissül a Quake Champions

A Bethesda konferenciájáról a Quake Champions sem hiányozhatott, igaz, egy rövid előzetest leszámítva nem sok idő jutott a sorozat gyökereihez visszanyúló free-to-play shooternek.

E3 2017: Itt nézd vissza a Bethesda konferenciáját!

Szerencsére volt időnk kipihenni a Microsoft buliját, így a Bethesda konferenciáját már kipihenten nézhetitek végig. A közvetítés reggel 6-tól indul, és már jó helyen vagy, ha élőben néznéd az új Wolfenstein vagy a The Evil Within bejelentését.

Quake Champions - Sorlag, a hüllő is színre lép

Miközben a Bethesda ezerrel pörgeti a Quake Champions bétatesztjét, arról sem feledkezik meg, hogy részletesen bemutassa a játék játszható bajnokait. A sort ezúttal a többek között savköpésre is képes Sorlaggal folytatták.

Quake Champions bétateszt

Aggodalomra semmi ok, a Quake Champions minden modernizálás ellenére ugyanazt a vegytiszta Quake-élményt kínálja, amiért gyerekkorunkban megérte LAN-partykra járni és teljes hétvégéket végiglövöldözni.

Quake Champions - ilyen lesz a Duel mód

A Bethesda bemutatta a Quake Champions 1v1-es küzdelmekre koncentráló Duel módját, amely lényegében egy sima Deathmatch, melyben egyetlen játékos három karaktert irányíthat a meccs alatt.

Quake Champions - Visor is beköszön

Amíg hétvégente ezerrel dübörög a Quake Champions zárt bétája, addig a Bethesda gondoskodik róla, hogy a köztes időszakban se maradjunk tartalom nélkül. Ezúttal egy újabb karakter, egy régi ismerős kapott bemutatkozó videót.

Nyílt bétát kap a Quake Champions

A Bethesda megerősítette, hogy most hétvégén is indul Quake Champions-próbakör, ráadásul ebben már mindenki részt vehet, aki regisztrált. A tesztelés több mint egy hétig fog tartani.

Egy régi ismerős a Quake Championsben

Rangert bizonyára nem kell bemutatnunk a Quake-fanoknak, elvégre a drabális fickó már az 1996-os első részben is feltűnt. Védjegye az arcát takaró sisak és a mély orgánum - a legújabb trailer őrá fókuszál.