Quake Champions PC

Visszatér a Quake!
Típus:

E3 2017: Két új címmel készül a Bethesda?

A Bethesda már kiküldte az E3-as meghívókat a sajtó képviselőinek - ezeken olyan artwork látható, ami azt sugallja, hogy a kiadó két új játékot is bejelent a rendezvény során. Talán az új Wolfensteint és a The Evil Within folytatását?

Quake Champions - Sarnath romjai

A Bethesda nemcsak a Quake Champions játszható karaktereinek, de a kipróbálható helyszíneknek is indított egy saját videósorozatot. Most ez utóbbi kapott egy új felvonást.

Quake Champions - új hős, öt perc zúzás

Gőzerővel zakatol a Quake Champions egyelőre zárt, meghívásos bétája, de a Bethesda közben sem feledkezik meg azokról, akik eddig nem jutottak be a válogatott körök valamelyikébe. Nekik szól Galena bemutatkozása.

Quake Champions - Clutch, a robot is bemutatkozik

Folytatódik a Quake Champions játhszató karaktereinek bemutatása. A sort ezúttal Clutch, a robot folytatja, aki aktív és passzív képességeivel is a védelemre helyezi majd a hangsúlyt.

Quake Champions - Slash is színre lép

A délelőtti, nyers akciózás után megérkezett a kifejezetten eSportra szánt Quake Champions legújabb játszható hősének, Slashnek a bemutatkozó videója is, amit a hajtás után tudtok meglesni.

Quake Champions - nyers gameplay érkezett

A Bethesda jóvoltából két percen át nézhetünk bele a Quake Champions játékmenetébe. A shooter még finomításra szorul, de ettől függetlenül piszok hangulatos, és végletekig old-school.

Már jövő héten elindul a Quake Champions bétája

Szerencsére egyáltalán nem kell sokat várni a Quake Champions bétatesztjére, az ugyanis már a jövő héten kezdetét veszi. A rossz hír az, hogy a tesztelésbe biztosan nem kerül be mindenki.

Quake Champions - sírkamrába látogatunk

A karakterbemutatók mellett egy pályákra koncentráló videosorozat is fut a Bethesdánál, ez utóbbi folytatódott ma. Ezúttal a Burial Chamber nevű térképpel ismerkedhetünk meg közelebbről.

Quake Champions - Scalebearer, a hadúr

Folytatódik a Quake Champions játszható karaktereinek bemutatása. A sort ezúttal Scalebearer, a galaktikus hadúr folytatja, aki amolyan tankkarakterként tarol majd le mindenkit.

Quake Champions - ingyenes, meg nem is

Amikor a Bethesda tavaly nyáron bejelentette a Quake Championst, még nem tudott konkrétumokat mondani a játék üzleti modelljéről. Most már tudjuk, hogy az anyag free-to-play lesz, de fizethetünk is érte.