Quake Champions PC

Visszatér a Quake!
Típus:

Pályabemutatón a Quake Champions

Befutott a Quake Champions első pályabemutatója, amely a Camping Grounds utódját mutatja be nekünk egy percben. Habár sok ponton ismerős lesz, a készítők szerint bőven tartogat meglepetéseket!

Quake Champions - bemutatkozik az agilis Nyx

Ahogy tegnap a Bethesda ígérte, megérkezett a Quake Champions első karakterének bemutatója. Nyx egy nagyon agilis hős lesz, aki a falon is képes futni. De a videó beszédesebb, nézzétek meg!

Lehet jelentkezni a Quake Champions bétatesztjére

A következő hetekben veszi kezdetét a Quake Champions zárt bétatesztje, amire mától lehet jelentkezni a hivatalos weboldalon. A bejelentés mellé egy új trailer is érkezett, ezt hamarosan újabb bemutatók követik.

E3 2017: Idén is konferenciázik a Bethesda

Sorozatban harmadszor tart majd konferenciát az E3-on a Bethesda. A kiadó a korábbi évekhez hasonlóan vasárnap bemutatózik, nem is szalasztotta el az alkalmat, hogy beszóljon a Microsoftnak.

Idén is augusztusban lesz a QuakeCon

A ZeniMax tájékoztatása szerint idén sem marad el a QuakeCon, így a több mint két évtizede megrendezett esemény most augusztusban is remek hírekkel és sok-sok versennyel várja majd a rajongókat.

Quake Champions - itt az első gameplay trailer

Az E3-as bejelentéskor csupán egy filmes előzetest kaptunk, ám a QuakeCon apropóján végre megérkezett az első gameplay kedvcsináló a Quake Championsról. Már azt is tudjuk, hogy a béta 2017-ben indul.

Quake Champions - videóban mesélnek a fejlesztők

Új jeleneteket nem, érdekes részleteket viszont tartalmaz az idei E3-as Bethesda-konferencián bemutatott modern Quake, a Quake Champions legújabb kedvcsinálója.

Miért csak PC-re jön a Quake Champions?

Az idei E3-on PC-exkluzívként jelentették be a Quake Championst, és erre jó oka volt a Bethesdának. Csak ezen a platformon érhető el az igazán magas framerate, amely sok profi játékos számára kulcsfontosságú tényező.

Új fejezettel ünnepel a 20 éves Quake

A héten ünnepelte huszadik születésnapját a Quake, aminek tiszteletére az új Wolfenstein-játékokat készítő MachineGames összedobott a klasszikushoz egy teljesen új epizódot.

E3 2016: Még akár konzolokra is jöhet az új Quake

Az id Software főnöke, Tim Willits a GameSpotnak elmondta, az új Quake egyelőre egyplatformos játék, így nem lesznek kifogások és limitációk, vagyis minden annak lesz alárendelve, hogy a játék megfeleljen a rajongók igényeinek.