Forza Horizon 3 PC, XBOXONE

A sorozat harmadik része Ausztráliába kalauzol el minket - ezúttal már PC-n is!
Típus:

A Forza-sorozat sem marad Porschék nélkül

Miután a Sony bejelentette, hogy a Gran Turismo Sportban benne lesznek a német autógyár verdái, a Microsoft is gyorsan reagált. A redmondiak hat évre írtak alá a Porschével, a Forza-sorozat tehát bebiztosítva!

Már egymilliárd dollárt hozott a Forza-sorozat

Hosszú utat tett meg a Forza-széria, a Turn 10 Studios bejelentette, hogy eddig egymilliárd dollárt hozott a konyhára a frencsájz. A Forza Horizon 3 is átlépte a 2,5 millió eladott példányt, és ezzel a generáció legkelendőbb versenyjátéka lett.

Terjeszkedik a Forza Horizon-csapat

A Forza Horizon 3 sikere után megnyitották a második stúdiójukat, és az a céljuk, hogy megduplázzák a létszámukat. Még fontosabb hír, hogy már bele is vágtak egy vadonatúj projektbe, ez azonban nem versenyjáték lesz.

Forza Horizon 3 - gondot okozott a legutóbbi javítás

Tegnap mutatkozott be a Forza Horizon 3 legújabb autócsomagja, a Rockstar Energy Car Pack. A PC-sek emellett egy javítást is kaptak, amiről viszont hamar kiderült: hazavágja korábbi mentéseinket.

2016 legjobb játékai - szerintünk

Az olvasói szavazás mellett a Gamekapocs szerkesztői is elárulják, melyek voltak idén a kedvenc játékaik. Ahány kolléga, annyi meglepetés, de 2016-ban is akadt néhány cím, amire testületileg is sikerült rácuppannunk.

Forza Horizon 3 - elérhető a Blizzard Mountain

Tegnap megérkezett a Forza Horizon 3 első letölthető kiegészítése, a Blizzard Mountain, ráadásul a premier alkalmából befutott a DLC első és egyben utolsó játékmenet-kedvcsinálója is.

Forza Horizon 3 - ízelítő a holnapi kiegészítőhöz

A Forza Horizon 3 játékosait már biztosan fehér karácsony várja az idén, elvégre holnap válik letölthetővé a játék első nagyobb kiegészítője, amely a hó és a jég birodalmába, a hegyekbe kalauzol el bennünket.

TGA 2016: Az Overwatch lett az év játéka

A bejelentések és az előzetesek mellett a The Game Awards a díjakról is szól (egy picit), lássuk hát, hogy mely játékok győzedelmeskedtek a játékipar Oscarjának különböző kategóriáiban!

Forza Horizon 3 - infók a Blizzard Mountain DLC-ről

Formálisan is bemutatkozott a Forza Horizon 3 első komolyabb letölthető kiegészítése, a Blizzard Mountain DLC, ami a játék hivatalos oldalán közzétett friss információk szerint december 13-tól lesz beszerezhető.

Tölthető a Forza Horizon 3 PC-s demója

Bő egy hónappal a teljes változat premierje után elérhetővé vált a Forza Horizon 3 demója Windows 10-en. Érdekesség, hogy a Microsoft külön gépigényt adott ki a demóhoz - a 60fps eléréséhez combos masina dukál.