Forza Horizon 3 - gondot okozott a legutóbbi javítás

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 4.
  • Hír
Link másolása
Tegnap mutatkozott be a Forza Horizon 3 legújabb autócsomagja, a Rockstar Energy Car Pack. A PC-sek emellett egy javítást is kaptak, amiről viszont hamar kiderült: hazavágja korábbi mentéseinket.

Tegnap óta elérhető a Forza Horizon 3 legújabb autócsomagja, viszont nem mindenki számára volt felhőtlen az öröm, a PC-s tulajdonosok ugyanis a csodálatos járgányok mellé kaptak egy olyan javítást, ami teljesen hazavágta a korábbi mentéseket.

A Playground Games ugyanis véletlenül a 37.2-es sorszámú változatot élesítette a 35.2-es helyett, ez pedig azt eredményezte, hogy újra le kellett töltenünk a játékhoz szükséges 50 GB-ot, majd ha új mentést eszközöltünk, akkor korábbi dolgainknak búcsút inthettünk. A csapat időközben már orvosolta a problémát, de azt javasolják a rajongóknak, hogy mindenképpen ellenőrizzék a játék aktuális verzióját, nehogy véletlenül még a rosszal vágjanak neki az újabb körözgetéseknek.

A baki ellenére viszont még így is teljesen jogosan nyerte el a szavazataitok alapján az év versenyjátéka címet a széria harmadik felvonása.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...