Forza Horizon 3 PC, XBOXONE

A sorozat harmadik része Ausztráliába kalauzol el minket - ezúttal már PC-n is!
Típus:

Forza Horizon 3 - közeleg a tél!

És vele együtt a Forza Horizon 3 első nagyobb kiegészítője. A Microsoft még nem árult el részleteket, de azt már biztosra vehetjük, hogy hófödte tájakon is csapathatjuk majd a Lambónkkal.

Windows 10 - akár offline is játszhatunk majd

Zavart, hogy internetkapcsolat nélkül nem tudsz játszani a Gears of War 4-gyel vagy a Forza Horizon 3-mal? Megérkezett a megoldás, a Microsoft ugyanis végre offline módot is kínál a Windows 10-es játékokhoz.

Kiábrándító hónapon van túl az amerikai játékpiac

A megújult PlayStation 4 sem pörgette fel a konzoleladásokat, miközben a tavalyi évhez képest gyenge játék- és toys-to-life-felhozatal is visszafogta az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét.

Brit toplista: erősen kezdett a Mafia III

Ugyan a FIFA 17 nem talált legyőzőre, a Mafia III elképesztő rekorddal nyitott a szigetországban és ezzel egészen a második helyig repült Lincoln Clay bosszúhadjárata.

Brit toplista: rekorddal indított a FIFA 17

Múlt héten boltokba került a FIFA 17, amely annak rendje és módja szerint letarolta a szigetország eladási listáját. A sorozat eddigi legjobb nyitányát produkálta a széria legújabb iterációja, amivel totálisan földbe döngölte a PES 2017-et.

Forza Horizon 3 - külön trailert kapott az első DLC

A héten végre megérkezett a régóta várt Forza Horizon 3, melyhez a megjelenéssel egy időben befutott az első DLC is. A Motorsport All-Stars Car Packért a Deluxe és az Ultimate Edition vásárlóinak nem kell fizetni.

Nem vicc az Audi R8-ról mintázott Xbox One S

Az Xbox német részlege érdekes akcióval állt elő a Forza Horizon 3 tiszteletére. Az autógyártóval közösen egyedi Xbox One S-t épített Audi R8 Edition néven, három darabot pedig ki is sorsolnak a facebookos lájkolók közt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Szeptember utolsó hetén járunk, és szerencsére a következő napokban is bőséges lesz a játékfelhozatal. Sportkocsikkal körözünk Ausztráliában, feltörekvő focistaként próbálunk helyt állni a Premier League-ben, és Coloradóba is eljutunk majd.

Elképesztően néz ki PC-n a Forza Horizon 3

4K, Ultra-beállítások, 60fps - ez a három mágikus jellemző, amiktől könnybe lábad a PC-sek szeme. A Digital Foundry csapata izmos vasat pakolt a Forza Horizon 3 alá, és most megmutatja, hogyan fest a játék maxon.

Forza Horizon 3 teszt

Kenguruk ugrálnak békésen az út szélén, miközben háromszázzal húznak el mellettük a világ legjobb sportautói, a mocsárból krokodilok figyelik az esőerdőt átszelő terepjárókat. A Horizon Fesztivál megérkezett Ausztráliába.