Forza Horizon 3 PC, XBOXONE

A sorozat harmadik része Ausztráliába kalauzol el minket - ezúttal már PC-n is!
Típus:

Kigördült a Forza Horizon 3 utolsó előzetese

A Forza Horizon 3 - Ultimate Edition vásárlói már a héten, mindenki más viszont csak a jövő héten autókázhatja körbe a harmadik rész mesés ausztrál helyszínét. Itt a launch trailer!

Forza Horizon 3 - a premier után lesz PC-s demó

A Turn 10 közösségi menedzsere, Brian Ekberg hivatalosan is megerősítette, hogy csak a Forza Horizon 3 megjelenése után lesz elérhető a játék sokak által várt PC-s demója. Xbox One-on már tegnap óta tölthető a próbaváltozat.

Tényleg jön a Forza Horizon 3 demója

Hivatalos bejelentés ugyan még mindig nem érkezett, de már a Microsoft Store-ban is felbukkant a próbaváltozat hivatalos oldala, így biztosra vehető, hogy demót kap a Forza Horizon 3.

Elkészült a Forza Horizon 3, itt a PC-s gépigény

A Forza-fanoknak is jutott egy jó hír mára, a Turn 10 bejelentette, hogy elkészült a Forza Horizon 3 munkálataival, és már csak a játék lemezeinek sokszorosítása van hátra. Időszerű volt hát, hogy a PC-s gépigényről is megtudjunk valamit.

Forza Horizon 3 - demó is lesz?

Jövő hónap végén érkezik a Forza Horizon 3, de nagyon úgy néz ki, hogy már hamarabb belekóstolhatunk az ausztráliai száguldozásba. A Turn 10 emellett leleplezte a teljes autólistát - sajnos a Volkswagenek ezúttal kimaradnak.

GC 2016: Forza Horizon 3 - nyolc perc gameplay

A Gamescomra kilátogatók első kézből tapasztalhatták meg, milyen élményt nyújt a Forza Horizon harmadik része. A legújabb prezentációban egy Lamborghinit és egy Jeepet hajtanak meg a kollégák.

GC 2016: Az első galériafrissítés

Délután egy nagy adag screenshot szakadt ránk Kölnből. Főként a Microsoft játékai lesznek a porondon, úgymint a Dead Rising 4, a Forza Horizon 3, a Halo Wars 2 és a Sea of Thieves. Szemezgessetek!

Forza Horizon 3 - 4K-s száguldozás

Az IGN jóvoltából friss játékmenet-kedvcsinálóval jelentkezett az idei E3-on leleplezett Forza Horizon 3. Az új felvétel egy buggys körözést mutat be, méghozzá pazar 4K-s minőségben.

Forza Horizon 3 - az első 150 járgány

Ahogy az előző Forza-játékok esetében, a Turn 10 ezúttal is több részletben rántja le a leplet az új játékának autólistájáról. Ezúttal az első 150 járgányt mutatták be - ezek biztosan szerepelni fognak a Forza Horizon 3-ban.

E3 2016: Forza Horizon 3 részletek

A Microsoft E3-as műsorában mesélt a Forza Horizon 3 újabb részleteiről a Turn 10 közösségi menedzsere, Brian Ekberg. Most ezeket gyűjtöttük össze egy jó nagy csokorba.