Death Stranding PS4

Bemutatkozott Kojima legújabb játéka.
1587475800

Késik a Death Stranding PC-s változata

Sajnos még többet kell várniuk a PC-s játékosoknak arra, hogy átélhessék Hideo Kojima legutóbbi agymenését. A COVID-19 betett a Death Stranding-port fejlesztésének is, így az másfél hónapot késni fog.
1587389744

Elfogadnád ezt a Death Stranding témájú kabátot?

Amennyiben te is első látásra beleszerettél ebbe a Death Stranding által ihletett kabátba, van számodra egy rossz hírem. Mélyen a zsebedbe kell majd nyúlnod. És itt most nagyon-nagyon mélyre gondolok.
1585900800

A britek szerint az Outer Wilds az év játéka

Tegnap lement a BAFTA Game Awards idei, online térbe költözött díjkiosztója. A legtöbb díjat a Disco Elysium és az Outer Wilds nyerte, de utóbbi az, amelyik az év játéka címet is kiérdemelte.
1585206000

Death Stranding-utalás a legújabb Half-Life-ban

Még csak két napja, hogy a Half-Life: Alyx elstartolt, egy játékosnak máris sikerült egy másik címre utaló objektumra bukkannia. Vajon mi a kapocs a két univerzum között?
1583251200

Íme, az idei BAFTA Games Awards jelöltjei

Felsorakoztak az idei BAFTA Games Awards jelöltjei, a Brit Film- és Televíziós Akadémia a Death Strandinget és a Controlt is alaposan megszórta jelölésekkel. Lássuk a felhozatalt!
1583172000

Júniusban költözik PC-re a Death Stranding

Eddig is tudtuk, hogy idén nyáron PC-re is ellátogat Hideo Kojima legújabb agymenése, ma azonban kiderült, hogy szerencsére nem kell augusztusig várnunk rá. Az átirat néhány extrát és egy tisztességes fotómódot is kap majd.
1582974000

Hideo Kojima kapja az idei BAFTA Fellowship-díjat

Will Wright, Nolan Bushnell, Shigeru Miyamoto, Gabe Newell – ehhez a névsorhoz csatlakozik Hideo Kojima is, mint a brit filmakadémia legrangosabb díjának tulajdonosa. Ő a tizedik, akit a videojáték-iparból tüntettek ki vele.
1582617600

Az EA és a Kojima Productions is kihagyja a GDC-t

A kínai koronavírus-járvány egyre komolyabb hatást gyakorol a videojáték-ipar rendezvényeire. Miközben a héten kezdődő PAX East is veszít a résztvevőiből, a márciusi GDC-től is egyre többen maradnak távol.
1581850800

Íme, a D.I.C.E. Awards idei győztesei!

Idén is megtartották a két évtizedes múltra visszatekintő D.I.C.E. Awards díjátadót, ahol számos kategóriában díjazták az elmúlt év legjobb játékait a videojátékokra szakosodott Academy of Interactive Arts & Sciences tagjai.
1580670000

Így lesz a Death Stranding valódi sétaszimulátor

A Death Stranding a tavalyi év talán legmegosztóbb játéka lett. A panaszkodók általában a játékmenetet kritizálták, ami jórészt sétálásból és hegymászásból állt. Allen Pan úgy döntött, hogy egy futópaddal átértelmezi a sétaszimulátor fogalmát.