Death Stranding PS4

Bemutatkozott Kojima legújabb játéka.
Típus:

Death Stranding - del Toro nem színészkedik

A Death Stranding szereplőgárdája ugyan tömve lesz ismert arcokkal, nem mindenki vállalta be a tényleges színészi munkát. Guillermo del Toro így például csak a kinézetét adja a játékhoz.

Death Stranding - új jelenetek a japán előzetesben

A tegnap bemutatott nemzetközi előzetes mellett a japánok is kaptak egy nekik hangszerelt kedvcsinálót, ami ugyan többnyire ugyanazt tartalmazza, mint a tegnapi videó, de azért akadnak benne új jelenetek is.

Dátumot és új előzetest kapott a Death Stranding

Igaznak bizonyultak a mai szivárgások, a Death Stranding idén novemberben kerül boltokba - itthon magyar felirattal. A napra pontos megjelenési dátum mellé egy masszív előzetest is kaptunk, amely gameplay jeleneteket is tartalmaz.

Idén Death Stranding, jövőre The Last of Us: Part II?

A jelek szerint a mai nap folyamán Death Stranding-bejelentést kapunk, aminek a részeként a megjelenési dátumról is lerántja a leplet a Sony. Persze ahogy az lenni szokott, a kiadó most sem úszta meg szivárgás nélkül.

Death Stranding - titokzatos teaser érkezett

Alakulnak a dolgok Hideo Kojima új játéka körül, nagy eséllyel hamarosan tisztességes látnivalókat kapunk róla, de addig egy rejtélyes teaser videóval kell beérnünk. Lehet tippelni, mit látunk rajta.

Death Stranding - csúszás van az ütemtervben

Hideo Kojima nemrég a japán J-Wave rádióadó egyik műsorának, a Trume Time and Tide-nak a vendége volt, ahol sok érdekesség mellett készülő játékáról, a Death Strandingről is mesélt.

Odébb van a Death Stranding megjelenése

Hideo Kojima évek óta készülő, rejtélyes játéka, a Death Stranding kapcsán általában két visszatérő kérdés szokott előkerülni: mégis mi akar ez lenni, és mégis mikor jelenik már meg? Ez utóbbi kapcsán úgy néz ki, nem mostanában.

Még idén megjelenhet a Death Stranding?

A Kojima Productions még mindig nem árulta el a Death Stranding dátumát, sem azt, hogy hol tart most a fejlesztés. A Best Buy kanadai részlege viszont úgy tudja, hogy még 2019-ben a boltokban lesz az anyag.

PS4 - izgalmas lesz az idei esztendő is

Remek évet tudhat maga mögött a Sony, a PlayStation 4 a tavalyi esztendőben is jól teljesített, többek között exkluzív címeinek köszönhetően. És nagyon úgy fest, nem lesz idén sem másként.

Idén elmarad a PlayStation Experience

A Sony Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden megerősítette, hogy idén nem rendezik meg az éves PlayStation Experience rendezvényt. Az úriember szerint nehéz döntést hoztak, de a projektjeik egyszerűen még nem állnak készen.