Death Stranding PS4

Bemutatkozott Kojima legújabb játéka.
Típus:

TGS 2018: Death Stranding - az aranymaszkos férfi

Újabb trailerrel jelentkezik a Death Stranding, s minél többet látunk belőle, annál több kérdésünk merül fel Hideo Kojima játéka kapcsán. A legújabb videóban bemutatkozik Troy Baker titokzatos, maszkot viselő karaktere.

E3 2018: A második galériafrissítés

Tegnap este és ma hajnalban megint konferenciáztak a kiadók, amiből mi, játékosok csak profitálhatunk. Terítéken a The Last of Us: Part II, az új Assassin's Creed, a Death Stranding, a Spider-Man, a Control és a Beyong Good & Evil 2.

E3 2018: A Sony bejelentései egy helyen

A Sony idén is a szokásos, magyar idő szerint kedd hajnali idősávban tartotta az E3-as konferenciáját. Habár a cég a szokásosnál kevesebb újdonsággal rukkolt elő, összeszedtük, hogy miről maradtál le, ha az alvást választottad.

E3 2018: Lehengerlően néz ki a Death Stranding

A Sony konferenciájáról nem hiányozhatott Hideo Kojima új játéka, a Death Stranding sem. Végre a gameplaybe is belekóstolhatunk, ám így is egymást követték a filmes átvezetők. Két női karakter is bemutatkozott.

E3 2018: Itt nézd vissza a Sony konferenciáját!

A Sony hajnali 3-kor tartja az E3-as műsorát, így most a PlayStation 4 közelgő újdonságai kerülnek terítékre. Mérget vehetünk rá, hogy a konzolgyártó erősen rágyúr az exkluzív címekre.

E3 2018: Négy nagy játékra koncentrál majd a Sony

A legutóbbi PlayStation Blogcast vendége volt a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios elnöke, Shawn Layden, aki többek között a japán óriás E3-as terveiről is beszélt.

Újabb ismerős arcok a Death Strandingben

Ismerős arcokkal bővült a Death Stranding stábja, Emily O'Brien és Troy Baker is szerepelt vállalt Hideo Kojima legújabb játékában. A hírt maga a színésznő erősítette meg.

TGA 2017: Szürreális traileren a Death Stranding

A várakozásoknak megfelelően a Death Stranding is hallatott magáról a The Game Awards díjátadón. Hideo Kojimáék nem aprózták el, egy nyolcperces kedvcsinálóval készültek az eseményre.

Death Stranding - ott lesz az idei Game Awardson?

A tavalyi év óta nemigen lehetett hallani Hideo Kojima legújabb játékáról, a Death Strandingről, de úgy néz ki, hogy az idei The Game Awardson kapunk valamit, mert Kojima és Guillermo del Toro is színpadra lépnek a díjátadón.

E3 2017: Kihagyja az E3-at a Death Stranding

Hideo Kojima feltűnik ugyan Geoff Keighley E3-as műsorában, de a Death Stranding maga kihagyja az expót. A mester egy új teaser kép társaságában kért elnézést a rajongóktól.