Death Stranding PS4

Bemutatkozott Kojima legújabb játéka.
1573369200

Újabb nap, újabb PlayStation-reklám

Újabb tévéreklámmal rukkolt elő a Sony, ezúttal a PlayStation 4 Prónak (és persze a Death Strandingnek) szenteltek egy kisfilmet a japánok. Kicsit hosszú lett, de megéri kivárni a csattanót!
1573297200

Death Stranding - irány az Epic és a Steam!

Az 505 Games bejelentése szerint a Death Stranding PC-s verziója egyszerre fog elrajtolni az Epic Games Store és a Steam felületén, így egyik platform sem élvezhet majd időleges exkluzivitást.
1573212600

A Days Gone világát is bevette a Death Stranding

Érkezett egy Death Stranding témájú frissítés a Days Gone-hoz, így többek között a Bridge-bébit is felszerelhetjük a motorunkra... a benzines tank helyére. Ha bizarrnak tűnik a dolog, ne felejtsétek, a Bend Studio csak továbbgondolta Kojima ötletét!
1572879600

Filmkészítésbe kezd a Kojima Productions

Hideo Kojima híres arról, hogy komplett kisfilmekkel tölti fel a videojátékait, a dizájner azonban nem állna meg itt: a jövőben a filmszerű videojátékok mellett filmeket is készít majd a Kojima Productions.
1572850800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A karácsony még messze van, de így is érdemes lesz egy bögre forró kakaó mellett elvesznünk a játékok között, legyen szó akár a várva-várt Death Strandingről, az új Need for Speedről vagy a Red Dead Redemption II PC-s változatáról.
1572775200

Rick és Morty a Death Stranding világába látogat

Igaz, csak egy reklám erejéig. Hamarosan érkezik a Rick and Morty negyedik évadja, ahogyan a Death Stranding megjelenése is, szóval minden adott volt a közös kalandhoz. Szegény Bridge-bébi mondjuk biztosan nem örül neki.
1572595260

Death Stranding teszt

Hiába teltek az évek, mindvégig értetlenkedve álltunk a Death Stranding előtt. Most pedig a stáblista legördült, s legalább annyi új kérdésünk lett, mint amennyire választ kaptunk. Az időközben átélt élmény viszont jó sokáig velünk marad majd.
1572449520

Nyolcperces launch trailert kapott a Death Stranding

Valamivel több mint egy hét választ el minket attól, hogy lecsaphassunk Hideo Kojima legújabb agymenésére, a Death Strandingre. Megérkezett a játék launch trailere, amely közel nyolc perc hosszú lett.
1572269820

Hivatalos: PC-re is megjelenik a Death Stranding

Miközben a PlayStation 4-tulajok tűkön ülve várják a Death Stranding megjelenését, a Kojima Productions szólt, hogy jövőre PC-n is tiszteletét teszi a Norman Reedus főszereplésével készült játék.
1572091200

George Millernek is tetszik a Death Stranding

A kritikusok és a bennfentesek kezében már megfordult a Death Stranding, így a játék eljuthatott a Mad Max-filmek rendezőjéhez is. George Miller elismerő szavakkal illette Kojima produkcióját.