Death Stranding PS4

Bemutatkozott Kojima legújabb játéka.
Típus:

Death Stranding - de mit csinál Guillermo del Toro?

Biztos felvetődött bennetek, hogy Guillermo del Toro esetleg komolyabb szerepet vállalt a Death Stranding munkálataiban, elvégre a Silent Hillsen is együtt dolgozott Hideo Kojimával. Most ő maga tisztázta, mi a helyzet.

Te is megveheted Kojima stúdiójának kabaláját

Ha van fölösleges kétezer dollárod, akkor megvásárolhatod a Kojima Productions kabalájának szobrát. A high-tech ruhába öltözött katona a lakás éke lehet, ha mélyen a zsebünkbe nyúlunk. Még jó, hogy nem kell egyszerre kifizetnünk.

A Guerilla Games motorja hajtja a Death Strandinget

Nem vitás, a Death Stranding nagyon jól néz ki, arról azonban sokáig ment a találgatás, hogy vajon milyen grafikus motor hajtja meg a játékot. Maga Hideo Kojima árulta el, mitől ilyen szép az új műve.

Itt nézd élőben a PlayStation Experience-et!

Alig vagyunk túl a The Game Awardson, a hétvégén még egy jeles eseménynek örülhetünk. Magyar idő szerint este hét órakor kezdődik az idei PlayStation Experience, így mára is jut néhány bejelentés és kedvcsináló.

TGA 2016: A Death Stranding új trailere még furább

Hideo Kojima új előzetest mutatott a Death Strandinghez, a kedvcsináló azonban furcsább, mint az első. Slusszpoén: Norman Reedus helyett Mads Mikkelsen és Guillermo del Toro kapta a főszerepet benne!

TGS 2016: Két év múlva jön a Death Stranding

Hideo Kojima a Tokyo Game Show falai között árulta el, hogy várhatóan 2018-ban kerül boltokba a Death Stranding. Egy női főszereplője is lesz a sztorinak, de az őt megformáló színésznőt még nem választották ki.

Mads Mikkelsen is játszik a Death Strandingben?

Nem kizárt, hogy újabb nagyágyút nyert meg magának Hideo Kojima: a találgatások szerint Norman Reedus mellett Mads Mikkelsen is szerepet kapott a mester új játékában, a Death Strandingben.

E3 2016: A negyedik galériafrissítés

Lassan véget ér az idei E3, de még az utolsó napra is jutott egy szép adag kép a hét slágerjátékaiból. Ezúttal a God of War, a Detroit: Become Human, a Here They Lie, a Nioh és az új Pókember-játék kerül terítékre. Meg a többi.

E3 2016: Akciójáték lesz a Death Stranding

A játék, amelyben az összetapogatott Daryl Dixon meztelenül, magzatpózban ébred az erősen szennyezett tengerparton. A Death Stranding első traileréből nagyjából ennyi derült ki, még szerencse, hogy Kojima elárult ezt-azt róla.

E3 2016: Kojima vadonatúj játéka is bemutatkozott

A Konami elzavarta, a Sony pedig azonnal a keblére ölelte Hideo Kojimát, aki remélhetőleg legújabb játékával meg is hálálja ezt. Hogy mi akar lenni a Death Stranding, az egyelőre rejtély.