Nex Machina PC, PS4

A twin-stick shooterek jó ismerőinek újabb címe.
1624971600

Felvásárolta a Housemarque csapatát a Sony

Nem csillapodik a PlayStation Studios éhsége, hiszen újabb fejlesztőcsapatot kebelezett be a cég. Ezúttal azzal a finn brigáddal bővült a vállalat portfóliója, akiknek legutóbb a PlayStation 5-exkluzív Returnalt köszönhettük.
1512554400

A Housemarque beszerezte az Unreal 4 licencet

Hiába képezi a műfaj csúcsát, a Nex Machina nem hozott eleget konyhára, így a stúdió hivatalosan is visszavonult az árkádjátékok fejlesztésétől. Az új, remélhetőleg jövedelmezőbb irány azonban új játékmotort is igényel.
1509609600

Csalódott, és stílust vált a Nex Machina-csapat

A Nex Machinát is jegyző Housemarque több mint húsz éve szállít játéktermi ihletésű címeket. Az üzlet viszont a kritikai siker ellenére sem megy, ezért úgy döntöttek, hogy stílust váltanak.
1500733942

Nex Machina teszt

A jövőben az emberek annyira belemerültek telefonjuk nyomkodásába, hogy észre sem vették, hogy a gépek egyre intelligensebbek lettek. A robotok fellázadtak teremtőik ellen, és kezdetét vette egy kiterjedt ádáz háború. Mi állunk vesztésre.
1497972638

Launch traileren a Nex Machina

Mától érhető el PS4-en és PC-n a Resogun, az Alienation és a Super Stardust fejlesztőinek új twin-stick shootere, a Nex Machina. A premier örömére megérkezett az utolsó trailer. Az emberek és a robotok egymásnak esnek.
1497897000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért az E3, kipihenték magukat a kiadók és a fejlesztőcégek is. Ezen a héten már több játékmegjelenés vár ránk, össze is szedtük őket a szokásos heti listánkban az aktuális filmpremierekkel együtt!
1495346401

Júniusban érkezik a Nex Machina

A Housemarque új twin-stick shootere júniusban érkezik PC-re és PS4-re. A fejlesztők most azt is elárulták, hogy kooperatív móddal is felvértezik a felülnézetes anyagot - a friss trailer szerint elég izgalmasnak ígérkezik.
1489492843

PC-re is jön a Nex Machina

A Housemarque legújabb twin-stick shootere a tavalyi PlayStation Experience-en mutatkozott be - akkor még PS4-es címként. Jó hír, hogy az érdekes alapszituval rendelkező akciójáték PC-n is napvilágot lát, a steames oldal már éles.
1480953657

Nex Machina - a Housemarque új alkotása

A Housemarque csapat már jó ideje a twin-stick shooterek műfajában nyomul, a srácok ezúttal is maradnak a kaptafánál. A Nex Machina egy olyan világban játszódik, ahol az emberek a technológia rabjai.