PC-re is jön a Nex Machina

  • Írta: zoenn
  • 2017. március 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A Housemarque legújabb twin-stick shootere a tavalyi PlayStation Experience-en mutatkozott be - akkor még PS4-es címként. Jó hír, hogy az érdekes alapszituval rendelkező akciójáték PC-n is napvilágot lát, a steames oldal már éles.

A Resogun, a Dead Nation és az Alienation fejlesztői kétségtelenül a twin-stick műfaj szakértői, a Housemarque a PlayStation Experience-en leplezte le legújabb projektjét. Akkor még joggal hittük, hogy a Nex Machina is csak PlayStation 4-re jelenik meg, de nem így lett: a készítők titokban bejelentették a PC-s verziót is.

A távoli jövőben játszódó történet szerint az emberek annyira elkényelmesedtek, hogy a sziszifuszi munkákat robotokkal végeztették el. A droidok takarítottak, ők vigyáztak a gyerekre, ám egy idő után visszautasították a rabszolgaságot, és szépen a teremtőik életére törtek. A játékos feladata az, hogy visszaverje a gépek támadását.

Több mint 100 pályán tehetjük próbára a jártasságunkat több mint öt különböző világban. Mély pontozási rendszer, gazdag metajáték és remek újrajátszhatóság vár ránk.

A játék valamikor idén érkezik PS4-re és PC-re is. A gépigény már megtekinthető a Nex Machina steames oldalán.

1.
1.
tsulok
PS Store-on május 23-at írnak megjelenésnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...