Splatoon 2 SW

A festékszórós multis játék folytatása Switchre.

Megérkezett a Switch mobilos alkalmazása

Androidra és iOS-re is tölthető a Nintendo Switch mobilos alkalmazása, amely egyebek mellett a voice chatet is lehetővé teszi. Az időzítés nem véletlen, a héten megjelenő Splatoon 2 már támogatja az appot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések. Úton a soron következő nagyágyú a Nintendo Switch-re, de a többi konzol tulajdonosai is örülhetnek egy-két megkésett portnak. Lássuk, mire számíthatunk!

A premier előtt kipróbálhatjuk a Splatoon 2-t

Tegnap egy Splatoon 2-re kihegyezett Nintendo Directet láthattunk, melyből számos érdekességre derült fény. A legfontosabb, hogy egy héttel a megjelenés előtt négy órán keresztül próbálgathatjuk majd a shootert.

E3 2017: Mozgásban a Splatoon 2 kampánya

A Nintendo jóvoltából a Splatoon második felvonásából is kaptunk egy tartalmas E3-as ízelítőt, ami ezúttal nem az online összecsapásokra, hanem a játék egyjátékos módjára koncentrál.

Nézzünk bele a Splatoon 2 egyjátékos módjába!

Még egy fontos bemutatóra sor került a legutóbbi Nintendo Directen. Végre lelepleződött a Splatoon 2 single player módja, amellyel megismerkedhetünk a shooterrel a multis meccsek előtt, és fejleszthetjük a karaktereinket is.

E3 2017: A Nintendo idén sem változtat

A kiotói vállalat megosztotta nagyközönséggel az E3-as terveit. A Nintendo ezúttal sem tart konferenciát, helyette minden nap streamel valamit. Számunkra a június 13-i Spotlight közvetítés lesz az érdekes.

Júliusban csobban be a Splatoon 2

Tegnap lezajlott a legfrissebb Nintendo Direct, ahol a kiotói konzolgyártó egy sor új látnivalóval kedveskedett a legújabb játékairól. Néhány fontos dátumról is lehullt a lepel - köztük a Spatoon 2-éről és az Armséról. Összefoglalónk következik.

Már tölthető a Splatoon 2 bétája

Már elérhető az eShopból a Nintendo Switchre érkező Splatoon 2 ugynevezett Testfire applikációja, mellyel hozzáférhetünk a játék jövő héten induló publikus bétájához.

Videóözön a Nintendo Switch játékfelhozataláról

Tegnap éjjel a Nintendo újra közvetített, ezúttal New Yorkból jelentkezett a Treehouse Live Event. Terítékre került a Splatoon 2, az Arms, a Super Bomberman R, a Mario Kart 8: Deluxe és a Snipperclips is.

Bejelentették a Splatoon folytatását

A Wii U egyik legjobb címe folytatást kap a Nintendo új konzolján. A Splatoon 2-ben a legtöbb ismerős elem visszatér: ezúttal is festéket lőhetünk mindenre a pályákon, kapunk vadiúj különleges fegyvereket és visszatér a szuperugrás is.