Brit toplista: ismét az élen a Crash-trilógia

  • Írta: Shifty
  • 2017. július 24.
  • Toplista
Link másolása
Csak egy hétig tartott a trónfosztás, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ugyanis kisebb megbicsaklás után könnyedén visszavette vezető helyét a szigetország eladási listáján.

Hiába volt két héten át listavezető a felújított Crash-trilógia, múlt héten a Final Fantasy XII: The Zodiac Age és a Call of Duty: Infinite Warfare is simán beelőzte a klasszikus platformer újrázását. A trónfosztás azonban csak egy hétig tartott, az Activision játéka simán visszatért az élre, mögötte a frissen megjelent Splatoon 2-vel és Grand Theft Auto V-tel.

A Splatoon folytatása egyébként annak ellenére nem kezdett rosszul, hogy sem a Mario Kart 8 Deluxe, sem a Zelda: Breath of the Wild nyitószámait nem érte el. A Wii U-ra megjelent első részhez képest 59 százalékkal erősebben rajtolt a második rész. A múlt héten még éllovas Final Fantasy XII: Zodiac Age csak a hetedik helyet szerezte meg, míg az egy héttel ezelőtti ezüstérmes Call of Duty: Infinite Warfare kiszorult a legjobb tízből.

  1. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
  2. Splatoon 2
  3. Grand Theft Auto V
  4. Mario Kart 8: Deluxe
  5. Overwatch
  6. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  7. Final Fantasy XII: The Zodiac Age
  8. FIFA 17
  9. Fallout 4
  10. LEGO Worlds
  11. Call of Duty: Infinite Warfare
  12. DOOM
  13. Rainbow Six: Siege
  14. Micro Machines: World Series
  15. Rocket League
  16. Dishonored 2
  17. Ghost Recon: Wildlands
  18. DiRT 4
  19. Horizon: Zero Dawn
  20. Forza Horizon 3
16.
16.
ARTURUS22
#8: Ez nem híatalos és nem is igaz.
Ez egy pletyka, de ez a pletyka egyszerre jelent meg azzal, hogy 1 évig marad exclusiv és majd jövöre jőn, csak a srácnak van vmi beatkanása és minden crases hírnél elmondja, hogy dec 8 majd jőn, me félévig exclusiv, de számolni már nem tud, hogy dec 8 az nem félév, meg azt se vágja, hogy ha akkor jönne már rég beszélhetnének róla(lásd crash skylanders ahol mondták is előre meddig lesz exclusiv)
14.
14.
rayden02
#10: Én egy jóideje PC-s vagyok, de belátom ,hogy ez bizony nem jön! :D
A Crash mindig is a Sony tulajdon volt! Ha kiadnák a CTR-t is Remake-ben,
akkor lehet hogy beruházok én is egy ps4-re! :)
13.
13.
cyberstaker
A jó hír az, hogy mivel, az N.Sane trilogy ilyen jól teljesít, valószínűleg meg is fogjuk kapni előbb-utóbb. A rajongók folyamatosan érzékeltetik az erre való igényt, és most hogy az activisionnek kézzel fogható bizonyítéka is van rá hogy pénzt tud hozni a franchise, nem hiszem hogy lenne akadálya :)
10.
10.
kopic
#8: Semmi hivatalos forrás nincs. Ez egy korábbi hirnel ki lett targyalva, csak a srác szeret okoskodni és nem bírja felfogni hogy exkluzív marad.
9.
9.
Yanez
#8: Ne légy már szőrszáhasogató! Az egész világon egyetlen, az is magyar üzletből lehet erre következtetni. Neked ennyi nem elég? :)
2.
2.
gorgo
Jöhetne a Crash xbox one-ra is már.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...