PlayerUnknown's Battlegrounds PC, XBOXONE

A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
1524058200

Új járművel bővül a PUBG?

A legutóbb patch alapos elemzése legalábbis erre enged következtetni. Elképzelhető, hogy a H1Z1 Auto Royale játékmódjához hasonló tartalmat kap a PlayerUnknown's Battlegrounds is?
1523884800

Újra kipróbálható lesz a PUBG Savage térképe

Visszatérnek a PUBG tesztszerverei, ahol újra megmérkőzhet egymással minden battle royale-rajongó a 4x4 kilométeres trópusi szigeten. Az érdeklődőknek érdemes sietni, mivel a teszt csupán néhány napig tart.
1523433600

Ingyen kipróbálható lesz a PUBG Xbox One-on

Az Xbox Live Gold Free Play Days keretein belül jövő hétvégén ingyen játszható lesz a PlayerUnknown's Battlegrounds az Xbox One-felhasználók számára. Emellett bejelentettek egy új kozmetikai DLC-csomagot is.
1523365200

Jobban fog futni a PUBG xboxos verziója

A mai nap folyamán új frissítés érkezik a PlayerUnkown Battlegrounds Xbox One-ra szánt verziójához, mely a számtalan kozmetikai kiegészítő mellett komoly optimalizációs javításokat is tartalmaz.
1523199600

PUBG - érkezik a sivatagos pálya Xbox One-ra

A PlayerUnknown’s Battlegrounds második, Miramar elnevezésű pályája májussal érkezik Xboxra. A hivatalos megjelenés előtt tesztszervereken próbálhatjuk ki a térképet.
1523176320

PUBG - team deathmatch mód közeleg?

Új játékmóddal bővül a PUBG, mely a korábbi játékszabályokat teljesen eltörli, hogy mindent új alapokra helyezhessen. A mód tesztelésre szánt verziója már korlátozottan hozzáférhető, a hivatalos megjelenésről még nem tudni.
1523037600

PUBG-hírek: per és shotgun

Sűrű nap volt a mai a PUBG Corporation számára: a vállalat eddig nem látott komolysággal lépett fel a PUBG-klónok ellen, illetve új event vette kezdetét a játékban, mely csak 72 óráig él.
1522861204

PUBG - próbáld ki az új térképet!

Tegnap óta érhető el a PC-s tesztszervereken a PlayerUnknown’s Battlegrounds harmadik térképe, a Codename: Savage. Szerencsére újra lehet regisztrálni a zárt próbára, és ha szerencséd van, holnapig nyúzhatod az új helyszínt.
1522670400

Holnaptól tesztelhető a PUBG új térképe

A Codename: Savage névre hallgató sziget a mai naptól elérhető a legszerencsésebb, első körös tesztelők számára. Erangel és Miranmar után ez lesz a játék harmadik hadszíntere.
1522504841

Februárban a Fortnite uralta a digitális piacot

Megérkezett a Superdata elemzése a digitális játékpiac februári teljesítményéről. A free-to-play és a közösségi címek kicsit visszaestek, miközben a prémium PC-s címek eladásai nőttek. Az új Call of Duty és a Fortnite volt a legnépszerűbb játék.