PlayerUnknown's Battlegrounds PC, Xbox

A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
1512212400

Ez gyors volt: duplázik mobilon a PUBG

Két mobilos változata is készül a PlayerUnknown's Battlegroundsnak, a játékok már meg is kapták az első trailerüket. Arról persze még mindig nincs szó, hogy ezek Kínán kívül is elérhetővé válnak.
1511892278

Mobilokra költözik a PUBG

A kínai Tencent megerősítette, hogy a Bluehole csapatával karöltve jelenleg is azon dolgoznak, hogy hamarosan mobileszközökön is játszható legyen az esztendő egyik legsikeresebb és egyben legvitatottabb játéka, a PlayerUnknown's Battlegrounds.
1511359200

A PUBG csak cenzúrázva jelenhet meg Kínában

Az óriási techvállalatnak számító Tencent megszerezte a jogokat a játék Kínában való exkluzív terjesztésére, ám előtte hivatalos cenzorok gondoskodnak róla, hogy megfeleljen a "szocialista értékrendnek".
1510995600

Kiosztották a 2017-es Golden Joystick-díjakat

Sor került a 2017-es Golden Joystick Awards gálára, amelyen minden kategóriában győztest hirdettek. Talán nem akkora meglepetés, hogy a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett az év játéka.
1510153200

20 millión is túl a PlayerUnknown's Battlegrounds

Talán kissé lelassított az utóbbi időben a PlayerUnknown's Battlegrounds, ami a rekordok felállítását illeti, most azonban újabb mérföldkőhöz érkezett a Battle Royale-lövölde.
1509534000

Decemberben költözik Xbox One-ra a PUBG

Kicentizték a srácok: a PUBG Corp. bejelentette, hogy december közepén jelenik meg Xbox One-ra a PlayerUnknown's Battlegrounds, egyúttal az év végére ígérik a PC-s változat "befejezését" is.
1509120000

Mégsem készül egyjátékos kampány a PUBG-hez

Brendan Greene, a PUBG atyja egy friss interjúban beszélt a játék jövőjéről, és több érdekes dolgot is megemlített. Egyrészt kijelentette, hogy cross-platform címet szeretne csinálni a PUBG-ből, másrészt elkaszálta a játék egyjátékos módját.
1508752800

Egy darabig nem készül folytatás a PUBG-hez

Brendan Greene, vagyis PlayerUnknown határozottan leszögezte, hogy a következő öt évben biztosan nem készül folytatás a PlayerUnknown's Battlegroundshoz, ehelyett a játékot folyamatosan bővülő szolgáltatásként képzelik el.
1508155200

PUBG - tovább pörög a banhenger

Nem is olyan régen ért el újabb csúcsot a PlayerUnknown's Battlegrounds a játékosszám terén, ami egyrészt nagyon szép eredmény, másrészt viszont azt is jelenti, hogy egyre nagyobb eséllyel kell számolniuk a fejlesztőknek a csalókkal.
1507744800

Újabb rekordot állított fel a PUBG

Kikerülhetetlen, hogy ne a PlayerUnknown's Battlegrounds rekordjaitól legyen hangos a sajtó, hiszen ahogy új hétvége jön, úgy állít fel újabb rekordot a Bluehole lövöldéje. Így történt ez most is.