PlayerUnknown's Battlegrounds PC, XBOXONE

A PUBG Corp. lövöldéjében mindenki a nulláról indul. Fegyvert és járművet kell szereznünk a boldoguláshoz, majd indulhat a harc az utolsó emberig.
1522436400

Jelzőrakétákra vadászunk a PUBG új eventjében

Bővült a PlayerUnknown’s Battlegrounds arzenálja, a Flare Gun érkezését pedig egy új különleges játékmóddal ünnepelhetjük meg ezen a hétvégén. Nem árt vigyázni, mert fegyverek fognak hullani az égből!
1522396800

Egérrel csalnak a mobilos PUBG-ben

Leleményes játékosok viszonylag egyszerű módot találtak a csalásra a mobilos PlayerUnknown's Battlegroundsban: az érintőkijelző helyett egérrel és billentyűzettel irányítják a játékot.
1522144820

Megjöttek a fegyverskinek a PUBG-be

PC-n már tesztelhető a PlayerUnknown’s Battlegrounds legújabb frissítése, amely két új loot boxot is élesít. Ezek vadiúj kozmetikai elemeket dobnak, többek között egyedi fegyverskineket is. Ugye te is vártad már?
1521892807

GDC 2018: PUBG - az első képek az új térképről

A San Fransisco-i rendezvényen tartott beszélgetés során leplezte le Brendan "PlayerUnknown" Greene a PUBG legújabb térképét, amely sokkal kisebb lesz, mint az előző kettő. Egy alig 4x4 kilométeres trópusi terepről van szó.
1521532854

Elérhető a mobilos PlayerUnknown’s Battlegrounds

Világszerte is megjelent a PUBG Mobile iOS-re és Androidra, így ha hordozható Battle Royale-élményre vágysz, egy remek alternatívával gazdagodsz a mobilos Fortnite mellett. Az anyag ezen a platformon ingyenes.
1521219632

Nálunk is megjelenik a mobilos PUBG

Noha eddig csak Kínában volt elérhető a PlayerUnknown’s Battlegrounds mobilverziója, a Tencent jóvoltából a nyugaton is meg fog jelenni. A kanadai régióban már bétafázisban van a PUBG Mobile.
1520672400

Jóval kisebb lesz a PUBG harmadik térképe

Nem igazán kedvelték meg a rajongók a PlayerUnknown's Battlegrounds legújabb pályáját, a fejlesztők ezeket a visszajelzéseket is figyelembe vették a harmadik térkép megtervezésekor.
1520343822

A Fortnite már a Twitch-en is veri a PUBG-t

Egyre magabiztosabban jelenthetjük ki, hogy a Fortnite személyében komoly kihívót kapott a PlayerUnknown's Battlegrounds. Ez most már számokban is tetten érhető, ráadásul most már vannak olyan mutatók, amiben az Epic játéka sokkal jobb.
1519398048

A Nintendo tarolt a D.I.C.E. idei díjátadóján

Tegnap este tartották Las Vegasban a D.I.C.E. idei díjátadóját, ahol a Nintendo nagyot tarolt, hiszen kis túlzással minden olyan kategóriát megnyertek a játékai, amelyben jelölve voltak.
1519203600

A csalók miatt kell várni a PUBG harmadik pályájára

Az elmúlt hetek a PlayerUnknown's Battlegrounds csalóitól voltak hangosak, a készítőknek alaposan meggyűlt a bajuk a főleg Kínából özönlő cheaterekkel. Ezért megcsúsztak a fejlesztésekkel is.