Total War: Warhammer II PC

Ismét összecsapnak a Warhammer-univerzum szörnyei.
Típus:

Total War: Warhammer II - patkányok és elfek

Újabb DLC-csomaggal bővül a Total War: Warhammer II, ehhez pedig érkezett egy hangulatos előzetes is. A The Shadow & The Blade egy új skaven és dark elf frakciót nyit meg, élükön Death Master Snikchcsel és Malus Darkblade-del.

Total War: Warhammer 2 - begördül a Doom Flayer

A Total War: Warhammer 2 következő kiegészítőcsomagja, a The Prophet & The Warlock több új egységgel fűszerezi meg a véres csatákat. Közülük azonban talán egy sem olyan félelmetes, mint a féktelen pusztításra tervezett Doom Flayer.

Total War: Warhammer II - traileren a következő DLC

Áprilisban két rivális hadúr esik egymás torkának a Total War: Warhammer II következő Lords Pack-frissítésével. A The Prophet & The Warlock során kiderül, hogy a skaven patkányemberei, vagy Sotek kígyókultistái maradnak-e talpon.

Már készül az új Total War Saga

A Creative Assembly legújabb közleményéből kiderült, hogy az új Total War Saga már úton van. A szófiai brigád dolgozik a történelmi témájú folytatáson, bár más projektekkel is foglalkoznak közben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Tűkön ülve vártuk már a hónap utolsó hetét, de megérte böjtölni! A következő napokban véget ér az uborkaszezon, a héten több régóta esedékes játék is megjelenik majd.

Total War: Warhammer II - négy lordot hoz az új DLC

Január végén válik letölthetővé a Total War: Warhammer II következő kiegészítője, a Rise of the Tomb Kings. A DLC négy új legendás lordot hoz magával a játék kampányába.

Nagy dobásra készül a Creative Assembly

A Total War-sorozat és az Alien: Isolation mögött álló brit csapat egy új, még bejelentésre váró játékon dolgozik - tudtuk meg a stúdió állásajánlatait böngészve. Egy teljesen új IP-ről van szó, komoly tervekkel.

Total War: Warhammer II teszt

A Total War és a Warhammer közti kémia remekül működött közel másfél éve, az alapokra bőségesen lehetett építkezni. A Creative Assembly pedig szerencsére élt is a lehetőséggel!

Kevesebb, mint egy nap alatt feltörték a FIFA 18-at

Újabb csapás érte a Denuvót: mindössze pár óra alatt adta meg magát a FIFA 18, ami alighanem rekordnak számít. Ezzel abszolút célt tévesztett az EA és az osztrák cég törekvése, hogy legalább pár hétig ne legyen törés a focis játékhoz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár fél szemmel már az októberi játékfelhozatallal szemezünk, a következő napokban is akad néhány megjelenés, amit nem szeretnél kihagyni. Lássuk, milyen játékok érkeznek a héten!