FIFA 18 PC, PS3, PS4, SW, X360, XBOXONE

Természetesen 2017-ben sem maradtunk FIFA-játék nélkül.
Típus:

Brit toplista: Kratos még mindig megállíthatatlan...

Újabb hét telt el, és a God of War még mindig vezeti az Egyesült Királyság videojáték-eladási listáját. Második helyen a rendkívül erős hetet záró FIFA 18 végzett, melyet a Nintendo Switch-re készült címek követtek.

Úgy tűnik, az EA-nél landoltak a BL-jogok

Habár a FIFA 19 bejelentése még várat magára, nagyon úgy tűnik, hogy a Konami és az UEFA megállapodásának végével az EA Sportsnál landoltak a Bajnokok Ligája és az Európa-Liga jogai.

Jövő márciusban jelenik meg az Anthem

Hiába élt át kellemetlen heteket tavaly év végén az Electronic Arts, a loot box-botrány végül a bevételein nemigen hagyott nyomot. A befektetőknek tartott előadáson szó esett még az Anthemről és a Battlefield új részéről is.

Ingyenes frissítéssel készül a vb-re a FIFA 18

Júniusban rendezik Oroszországban a foci vb-t, és természetesen a FIFA 18 sem hagyhatja ki a jeles eseményt. Május végén egy ingyenes World Cup-frissítés érkezik a játékhoz. Máris mutatjuk a látnivalókat!

Brit toplista: harmadik hete élen a Far Cry 5

Harmadik hete nem talál legyőzőre a Far Cry legújabb felvonása, de ezúttal a dobogó második fokán sem történt változás. Hátrébb azonban már észrevehetünk kisebb mozgásokat, így térhetett vissza a legjobbak közé a Gran Turismo Sport is.

Brit toplista: még mindig vezet a Far Cry 5

A márciusi játékáradatot követően visszavettek a tempóból a kiadók. Új dobozos megjelenések híján a brit játékeladási toplistán sem történtek nagy változások, továbbra is vezet a Far Cry 5.

Brit toplista: mindent vitt a Far Cry 5

A húsvéti őrület sem tartotta vissza a brit vásárlókat attól, hogya pénztárcájukba nyúljanak. Olyannyira nem, hogy a Far Cry 5 nemcsak a franchise történetének, de az év első felének is legnagyobb nyitányát produkálta.

Brit toplista: élen a Burnout Paradise Remastered

Sikerült egy kicsit felrázni a brit játékeladási toplistát, két erős újonc is debütált az elmúlt héten. A szigetország játékosai aranyéremmel jutalmazták a Burnout-sorozat visszatérését.

Brit toplista: az élen változatlan a helyzet

Múlt héten nem nagyon volt igazán komoly megjelenés, és ez bizony a szigetország eladási listáján is nyomot hagyott, hiszen kisebb mozgolódásokat leszámítva nem sok változás történt az egy héttel ezelőtti felálláshoz képest.

Brit toplista: csak a hatodik lett a Metal Gear Survive

Hiába jelent meg nyomott áron, és hiába telt csendesen az elmúlt hét, csak a hatodik helyet tudta megcsípni a brit játékeladási toplistán a Metal Gear Survive. Az élen a FIFA 18 végzett.